Marknadsföring

Marknadsföring är ett av de viktigaste områdena inom mäkleriet. Vi strävar efter att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt genom att marknadsföra våra bostäder i flera olika forum. Självklart är vi lyhörda och flexibla för våra kunder önskemål om hur marknadsföringen skall ske.

Annonser

Det vanligaste är att vi annonserar i de lokala tidningarna Gotlands Allehanda och Gotlands Tidningar samt i deras BoBra-bilaga. Vi använder oss även emellanåt av risktäckande marknadsföring i DN, SvD och Dagens Industri samt mer nischade tidningar och magasin. Vi har under flera års tid koncentrerat extra marknadsföringsinsatser på våren, då vi annonserar med stora annonser i rikstäckande media. I samband med detta så ger vi också ut pressmeddelanden som oftast publiceras i både rikspress och lokalpress.

Kundregister

Vi har en stor kundkrets som ständigt följer vår marknad. Genom vårt kundregister når vi också aktuella spekulanter. Det gör att fler spekulanter vill komma på visning av just din fastighet. Många vill ha bevakning och vi försöker i mån av tid tillgodose dessa önskemål.

Skyltfönster 

Vi visar alltid upp ett urval av våra aktuella objekt i vårt eget stora skyltfönster. Vårt centrala kontorsläge gör att många stannar till för att se i vårt skyltfönster. Vi visar även upp ett urval av våra bostäder på Handelsbanken och Cafe Siesta på Östercentrum i Visby.

Skyltar

Oftast sätter vi upp skyltar på plats vid den aktuella fastigheten som är till salu. Det gör det lättare att hitta till fastigheten och gör även att de som har vägarna förbi ser att fastigheten är till salu.

Internet

Vi annonserar alla våra objekt på Internet. Utöver vår egen hemsida bertwig.se annonserar vi våra objekt både på hemnet.se som idag är den största bostadsmarknaden på Internet, på Blocket.se, Bovision.se, hittahem.se och Booli.se. Genom marknadsföring på båda dessa marknadsplatser når vi ännu fler spekulanter. Vi arbetar hårt med vår hemsida och vill presentera så mycket information som möjligt för både säljare och köpare. I flertalet fall så sköter vi även budgivning via Internet med huvudprincipen att visa upp bud på vår hemsida.

Objektsbeskrivning

För att presentera våra bostäder på bästa sätt har vi en egen tilltalande design på våra objektsbeskrivningar som vi framställer som egen trycksak från tryckeri. Här blandas all nödvändig information upp med tilltalande bilder som alltid tas av proffsfotograf.

Marknadsföring med känsla

Vi lägger ner stor möda i all marknadsföring för att förmedla den rätta känslan för den enskilda fastigheten för att så effektivt som möjligt nå ut till rätt målgrupp.