Varför ska du anlita en mäklare?

Att anlita en mäklare när man skall sälja hus är en strålande affär. Statistiken visar att man får bättre betalt genom att anlita en fastighetsmäklare vid en försäljning. Att köparna ofta känner större trygghet när ett köp förmedlas genom en mäklare gynnar båda säljaren och köparen.

Det kostar aldrig något att fråga oss. Vad är mitt hus värt? Vad är rimligt? Vilka förväntningar kan jag ha? Mäklaruppdraget är personligt – det betyder att även mötet mellan säljare och mäklare är personligt.

Att sälja eller köpa en fastighet är för alla inblandade en stor affär. Mäklaruppdraget är personligt och det är viktigt att både köpare och säljare känner stort förtroende för mäklaren. Du är alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring din kommande fastighetsaffär.
Vi är väl etablerade på den gotländska bostadsmarkanden och vi har en stor kundkrets som ständigt följer vår marknad. Det gör att fler spekulanter vill komma på visning av just din fastighet.

Vi är inte billigast

 Att som mäklare jobba med en lägre provision är att göra avkall på kvalitet. Och är det något som vi sätter högt så är det just kvalitet och därmed förtroende. Då finns också förutsättningarna att priset för en fastighet blir det rätta. Något som alla parter i en förmedling i tjänar på. Vårt konkurrensmedel är således inte priset utan kvalitet.

Vi är inte störst

Varje uppdrag är personligt mellan uppdragsgivare och mäklare. Du anlitar inte en mäklarbyrå utan alltid en individuell mäklare. Vi har valt att vara småskaliga vilket gör att kontakten blir direkt och personlig. Vi har stor erfarenhet och ett stort kontaktnät samt tillgång till kvalificerad juridisk expertis.

Vi vill inte vara snabbast

Att sälja eller köpa en fastighet är för alla inblandade en stor affär. Det får ta den tid det behövs för att en affär ska genomföras. Det är sällan som en affär blir bättre för att den genomförs snabbt. Både köpare och säljare skall ha möjlighet att få den tid som behövs för att genomföra affären. Vi kan givetvis även vara snabba om så krävs, men det viktigaste är kundernas vilja och inställning.