Visning

Du är alltid varmt välkommen på någon av våra visningar. Du anmäler dig genom att ringa oss, maila eller så går det bra att anmäla dig direkt här på hemsidan. Finns det ingen utsatt visning så går det oftast bra att få en visning ändå och då bokar du en tid med den ansvariga mäklaren för bostaden eller så ringer du till vårt kontor så får du hjälp. Huvudsakligen har vi tidsbokade visningar med ett begränsat antal vid varje visningstid. På så sätt har vi större möjlighet att kunna svara på dina frågor och uppmärksamma dina behov.

På visningen bildar du dig ofta snabbt en uppfattning om just den här bostaden passar dig och dina behov. Ju mer kunskap du har om fastigheten i ett tidigt skede desto lättare är det att vara med i eventuell budgivning. Ibland kan det gå snabbt och då är det en fördel att vara påläst och redo i ett tidigt skede och även ha ordnat med ett lånelöfte redan innan du går på visning. Kom ihåg att titta noggrant och ställ många frågor till mäklaren. Är du inte själv kunnig på hus så ta gärna med någon bekant eller sakkunnig som är det. Är du intresserad så boka gärna in ytterligare en visning och säg till mäklaren att du är intresserad.

Mäklaren eller någon från kontoret kommer att kontakt dig någon eller några dagar efter visningen för att fråga om fortsatt intresse finns.