Per Calissendorff Linus Edwardson Martina Bertwig Martina Bertwig Leif Bertwig Leif Bertwig Erika Hagelqvis Hjalmar Bertwig Hjalmar Bertwig Niclas Ivarsson Niclas Ivarsson

Om oss

Bertwig Fastighetsförmedling är ett familjeägt mäklarföretag med lång erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden. Idag är vi en av Gotlands mest anlitade mäklare med stort fokus på kvalitet, lokalkännedom och personlighet. Leif Bertwig lade grunden till företaget i mitten av 1970-talet och idag drivs företaget i andra generationen av Hjalmar och Martina Bertwig.

Kunnig

En fastighetsaffär bygger mycket på förmedling av information och kunskap och därmed på ett enkelt och lättfattligt sätt förmedla inte bara bostäder utan även kunskap. Vi delar med oss av vårt kunnande.

Oberoende

En mäklare måste leva upp till lagens krav om totalt oberoende. Vi har inga andra intressen än att se till att alla inblandade får bästa möjliga affär. Vi är inte knutna till någon enskild bank utan har ett gott samarbete med ALLA banker, även DIN bank. Vi utvecklar ett unikt och personligt samarbete med alla verksamma banker på Östercentrum i Visby.

Erfaren

I över 30 år har vi varit verksamma som mäklare på Gotland. Vi kan vårt Gotland. Vi har mött många köpare och säljare och lärt vilka behov och önskemål som finns.

Intresserad

Vi har ett genuint intresse för gotländska hus. Tillsammans med en av landsantikvarierna tar vi ofta fram lite extra historik om huset som är till salu.

Ambitiös

Kvalitet, service och grundlighet är företagets devis i motsats till att vara störst, snabbast och billigast. Vår ambition är främst att både säljare och köpare skall vara nöjda vid affärsslut.