Per Calissendorff Linus Edwardson Martina Bertwig Martina Bertwig Leif Bertwig Leif Bertwig Erika Hagelqvis Hjalmar Bertwig Hjalmar Bertwig Niclas Ivarsson Niclas Ivarsson

Om oss

Vi på Bertwig Fastighetsförmedling är en gotländsk mäklarfirma som har arbetat med att hjälpa människor att hitta hit och hitta hem sedan 1978. Vi har alltid gått vår egen väg utanför mäklarkedjor och har satsat på bra samarbete med flera olika banker. På så sätt kan vi vara flexibla och anpassa vår tjänst efter dig som kund och dina behov. Vår långa erfarenhet innebär att vi vet hur en bostadsförsäljning skall hanteras vilket är viktigt för att nå en så trygg och bra affär som möjligt för både säljare och köpare.

Kontakta gärna oss på kontoret på 0498-217920 eller info@bertwig.se. Det går även bra att besöka vårt kontor på Österväg 3B i Visby (beläget på Östercentrum mellan Systembolaget och Pressbyrån). Våra öppettider på kontoret är måndag-torsdag 9-12, 13-16 och fredagar 9-12, 13-15.

Våra tjänster

Vi erbjuder en heltäckande mäklartjänst med förmedling av alla bostadstyper, mark och kommersiella fastigheter. Vi har erfarenhet av stora nybyggnadsprojekt, komplicerade värderingar och kan medverka vid ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. Vi kan även erbjuda konsulttjänster inom stora delar av fastighetsbranschen och besitter även juridisk kompetens främst inom avtalsrätt, fastighetsrätt och familjerätt. Den gemensamma nämnaren är att vi bara arbetar med fastigheter och bostäder belägna på Gotland.

Historia och filosofi

Vi är ett familjeägt mäklarföretag med lång erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden. Idag är vi en av Gotlands mest anlitade mäklare med fokus på kvalitet och lokalkännedom.

Leif Bertwig startade företaget 1985 och länge bedrevs verksamheten med Leif som mäklare och Pia Bertwig som ansvarig för ekonomi och administration. Allt eftersom åren gick och efterfrågan på våra tjänster ökade har företaget växt och antalet medarbetare blivit fler. 2014/2015 genomförde vi ett generationsskifte och nu drivs verksamheten i andra generationen av Hjalmar Bertwig tillsammans med hustrun Martina Bertwig. Hjalmar började i företaget 2009 och sadlade då om från jurist till fastighetsmäklare. Martina klev in i verksamheten 2014 med bakgrund inom revisionsbranschen och ansvarar idag för drift, ekonomi och marknadsföring. De grundläggande värderingarna finns kvar liksom den fortsatta strävan att ständigt hitta nya vägar för att utmana de rikstäckande mäklarkedjornas linjeformade och opersonliga koncept.

Personlighet, kvalitet och lokalkännedom är företagets devis i motsats till att vara störst, snabbast och billigast. Vår ambition är främst att både säljare och köpare ska vara nöjda och att de känner att vi levererat en tjänst som överträffar deras förväntningar. Vi är oberoende, vilket innebär att vi inte knutna till någon mäklarkedja, och har utvecklat ett gott samarbete med flera olika banker. Detta innebär att vårt fokus helt ligger på att fullgöra varje uppdrag på bästa sätt.

Läs gärna mer om våra medarbetare genom att klicka på bilden högst upp på sidan, eller genom att klicka på namnen under bilden. Välkommen till oss!