Linus Edwardson

 • linus_1-2 Ålder: 34
  Familj: hustrun Emelie och döttrarna Wilma och Lova
  Bor: Villa i Kopparsvik i södra Visby
  Läser: deckare och verklighetsbaserade thrillers
  Ser på teve: dokumentärer, filmer
  Egenskaper: oftast glad, envis och målmedveten
  Smultronställe på ön: Ljugarn

Kontaktuppgifter:
Mobil: 0739-29 99 91
Mail: linus@bertwig.se

Efter att ha drivit en konkurrerande mäklarfirma under flera år sprang Linus på Hjalmar i kön till Pizzerian i början av 2015. Linus hade då känt en vilja att ha fler kollegor och arbetssättet mellan firmorna visade sig vara väldigt lika. Eftersom Bertwig hade ett stort behov att fler duktiga mäklare resulterade detta i ett möte med fördjupade diskussioner och halvåret senare anslöt Linus till teamet.

– Det finns ett genomgående kvalitetstänk hos alla mäklare hos Bertwig. Min målsättning har alltid varit att överträffa kundens förväntningar vilket jag nu har ännu bättre förutsättningar att göra. Teamet hos Bertwig ger mig möjlighet att utveckla mina kunskaper som mäklare och det är en bra blandning av olika erfarenheter som man kan dra nytta av, säger Linus.

Ända sedan gymnasiet där Linus läste med inriktning mot ekonomi och handel har tankarna på att bli fastighetsmäklare funnits där. Efter att ha testat arbete inom flera olika branscher bestämde han sig att hoppa på utbildningen till fastighetsmäklare vilket resulterade i examen och registrering 2011.

Vid sidan av jobbet umgås Linus gärna med familj och vänner och han har ett stort intresse för motorsport och innebandy.