Trivsam 1:a i centralt innerstadsläge

Berggränd 9

Trivsam och välplanerad 1:a med bra förvaring och ett rymligt kök med plats för matbord. Lägenheten är vänd mot söder och har ett stort allrum som enkelt går att dela av till en sovalkov om så önskas. Badrum med kakel, klinker med golvvärme, dusch med vikväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten har man direktacces ut till innergården från altandörren. Vill man inte bo året runt tillåter föreningen att lägenheten kan nyttjas som fritidsboende och det går även bra att hyra ut i andra hand. Möjlighet finns att hyra parkering på innergården. Fiber finns. Centralt men ändå lugnt innerstadsläge nära gågata, restauranger, shopping och nöjen. Mycket låg avgift om 1 256 kr/mån.

Planlösning

Lägenheten ligger i markplan och i trapphuset möts du av fin Gotländsk kalksten som golvbeläggning.

Kök
Siltrent och modernt kök med vita skåpsluckor och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Bänkskiva i laminat mot stänkskydd i vitt kakel. Spis med glashäll och ugn, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum
Öppen planlösning och mycket funktionella ytor. Vardagsrummet och kökets öppna planering i kombination med tre stora fönster och den glasade altandörren ger ett härligt ljusinsläpp. I rummet finns även en rymlig klädkammare.

Badrum
Smakfullt och stilrent badrum som inrymmer dusch med vikväggar, WC, tvättställ med komod, handdukstork, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Väggarna är klädda med vitt kakel och golvet belagt med grått klinker med golvvärme.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

1 rum och kök.. Boarea 38.7 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

1. Byggnadsår: 1929. Renoveringsår: 2016. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber finns och varje bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang via Visby Stadsnät

Bilplats

9 parkeringsplatser. Går att hyra för 900 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1 i BRF Stopet 3 i Visby. Avgift 1 256kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:275 kr
Hushållsström275 kr
 
Elen debiteras av föreningen och mäts via en undermätare. Andel i föreningen är: 6.3275%. Andel av årsavgiften är: 6.3275%.

Energideklaration

Energiprestanda 126 kWh/m² år.

Förening

BRF Stopet 3 i Visby. I föreningan finns 13st lägenheter och 2st lokaler.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Visby Stopet 3 och omfattar 3 sammanlänkade byggnader med 13 lägenheter och 2 lokaler.

Byggnaderna är i gott skick och färdigställdes 2016 efter en omfattande ombyggnad och renovering av lokala hantverkare..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Man räknar med att höja avgifterna med 2% i enlighet med ekonomiska planen..

Kommande renoveringar: I samband med den övergripande ombyggnaden och renoveringen under 2016 skapades ett nytt modernt ljust trapphus med hiss, två nya invändiga trapphus öppnades upp genom bjälklagen för att få ljusa och tillgängliga entrér till alla lägenheter. Samtliga lägenheter har fått nya treglasfönster men utförda med traditionellt hantverk för att smälta in i världsarvet. Ett flertal nya fönster och takkupor har öppnats upp mot gården i söder och väster. Samtliga stommar är professionellt förstärkta att klara dagens krav på hållfasthet, ljud och brandskydd. Byggnadens klimatskal har förbättrats och hela byggnaden värms av miljövänlig fjärrvärme..

Övrigt

Lägenheten är byggd av skickliga gotländska hantverkare och materialvalen är ljusa, klassiska men även tidlösa för att fungera under lång tid framöver. Man bor attraktivt i Visby innerstad med ett stort utbud av restauranger, service, shopping och nöjen utanför dörren men ändå i ett lugnt läge.
Ett flexibelt boende att bo och leva året runt, använda lägenheten som en fritidsbostad eller hyra ut den när man inte själv vistas där.

Visningar

Fre 23 November kl 15:15-15:45 Boka här Anmälan krävs! Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Berggränd 9
Fastighetsbet. Visby Stopet 3
Område Visby-Innerstad
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 1 rum och kök
Boarea 38.7 m²
Förening BRF Stopet 3 i Visby
Månadsavgift 1 256 kr/mån
Driftkostnad 275 kr/mån
Utgångspris 2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter