Bostadsrättsfritidshus i Gnisvärd från 2017

Betaniavägen 33

Nyproducerad stuga från 2017 i toppskick nära en av Gotlands populäraste sandstränder, Tofta. Stugan har 2 sovrum och öppen planlösning mellan kök och allrum med ryggåstak. Genomgående hög standard med helkaklat duschrum med golvvärme samt tvättmaskin/torktumlare, 3-glasfönster, luftburen golvvärme via elpanna, braskamin, modernt kök och fiberanslutning. En stenlagd uteplats med utrymme för sittgrupp och grill ger sällskapsytor även utomhus. Ett sällsynt bra fritidsboende man kan återvända till året runt. Goda intäktsmöjligheter via uthyrning.

Planlösning

Huset är byggt i ett plan i med en stensatt uteplats som omfamnar husets baksida.

Entré från framsidan till hall med lättskött klinkergolv i grått. Här finns plats för avhängning och även en garderob.
Vidare till ett rymligt allrum och kök i öppen planlösning med ryggåstak. Rummet är den naturliga samlingspunkten och ett rum att njuta i med vänner och familj. Ryggåstaket och de generösa fönsterpartierna ger rymd och ljus. I rummet finns en braskamin, Contura, som sprider värme och förhöjer mysfaktorn under vinterhalvåret.
Köket är modernt och har en vit skåpsinredning från Smedstorp. Stänkskydd i vitt kakel, bänkskiva i laminat. Vitvarorna utgörs av kyl/frys, diskmaskin, keramikhäll, varmluftsugn, fläkt och integrerad mikrovågsugn.
Kök och allrum har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Plats finns för både sittgrupp och matbord. Den trevliga uteplatsen når man via en glasad altandörr.
Från hallen når man ett fräscht och rymligt duschrum med klinker (golvvärme) och kaklade väggar. Duschrummet är utrustat med WC, tvättställskomod, dusch med väggar i klarglas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och spegelskåp. Det finns även ett frostat vädringsfönster.
I huset finns 2 st. sovrum varav ett av sovrummen inrymmer en dubbelsäng och det andra sovrummet en våningssäng. Förvaring finns i garderober.
Huset har även ett förråd som man når utifrån.

Husets röda tråd med genomgående bra materialval, stora fönsterpartier, bra värmesystem, 3-glasfönster och en ljuvlig uteplats skapar ett fritidsboende med klass som man kan återvända till året runt. Det strandnära och barnvänliga området gör detta till ett attraktivt fritidsboende.

Typ

Bostadsrättsfritidshus

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum.. Boarea 51.5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår: 2017. Uppvärmning: Luftburen golvvärme via elpanna.

TV- och internetanslutning

Fiberanslutning finns till stugan och man erlägger ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån för Bredbandsbolagets grundpaket.

Balkong/uteplats

Stensatt med marktegel med avskärmande vägg i trä.

Bilplats

Gemensam parkering på gårdsplanen. Parkeringsytan kommer asfalteras under 2018.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8 i Brf Gnisvärd Smågårde 1:132. Avgift 2 248kr/mån. I avgiften ingår vatten och renhållning. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber om 300 kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:650 kr
Uppvärmning500 kr
Försäkring150 kr
 
Posten uppvärmning avser även hushållsel.
Angivna driftskostnader är schabloniserade då stugan ej varit bebodd och avser ett fritidsboende. Angivna kostnader kan därför avvika. Andel i föreningen är: 7.143%.

Gårdsplats/innergård

Mellan husen finns gräsmattor och gångstigarna kommer asfalteras under 2018.

Förening

Brf Gnisvärd Smågårde 1:132. Allmänt om föreningen: Familjär och attraktiv förening belägen 18 km söder om Visby, vid Gotlands största badort Tofta. Föreningen nybildad och äger en fastighet med 14 nyproducerade bostadsrättshus..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Det finns inga planerade ändringar av avgiften..

Kommande renoveringar: Samtliga hus är färdigställda 2017. Asfaltering och viss kompletteringsmålning kommer ske under 2017..

Vägbeskrivning

Stugan ligger ca 18 km söder om Visby. Från Visby kör väg 140 söderut och kör ner vägen mot "Gnisvärd". Sväng vänster efter ca 800 m och följ grusvägen ca 100 m.

Övrigt

Ett kravlöst boende i toppskick och med goda intäktsmöjligheter. En kort promenad från stugan ligger Gnisvärds charmiga fiskeläge samt Gnisvärds sandstrand. En barnvänlig strand i lugn miljö. Tröttnar man på det stilla strandlivet ligger "Tofta Beach" en kort promenad söderut med after beach och restauranger. In till Visby tar det ca 18 min med bil och det finns även kommunikationer med buss.

Visningar

Sön 04 Februari kl 11:00-11:30 Boka här Anmälan krävs. Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se
Sön 11 Februari kl 11:00-11:30 Boka här Anmälan krävs. Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Betaniavägen 33
Fastighetsbet. Tofta Smågårde 1:132
Område Gnisvärd
Ort Gotlands Tofta
Kommun Gotland
Rum 3 rum och kök
Boarea 51.5 m²
Förening Brf Gnisvärd Smågårde 1:132
Månadsavgift 2 248 kr/mån
Driftkostnad 650 kr/mån
Utgångspris 1 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter