Stuga med intäktsmöjligheter i Gnisvärd

Betaniavägen 36

Fristående stuga från 2010 med bra läge. Glasat uterum, träaltan, helkaklat duschrum med golvvärme. Här bor man bra med närhet till hav och bad. Stugan disponerar ett sovrum samt allrum med trinettkök. Överlåtes inklusive inventarier.

Planlösning

Stugan är byggt i ett plan i med en stor träaltan och ett inglasat uterum som inramar stugan.

Entré via altanen till ett allrum och trinettkök i öppen planlösning. Här finns plats för sittgrupp och man har nära ut till det härliga uterummet som fungerar som ett matrum eller vardagsrum. Stugan har ett fräscht och rymligt duschrum med klinker (golvvärme) och kaklade väggar. Duschrummet är utrustat med toalett, handfat, duschhörna och varmvattenberedare. I huset finns 1 st sovrum med plats för dubbelsäng.

Typ

Bostadsrättsfritidshus

Storlek

2 rum och trinettkök, varav 1 sovrum.. Boarea 26.3 m². Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2010. Uppvärmning: Direktverkande el.

Balkong/uteplats

Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Uterum.

Mark i anslutning till bostadsrätten:
Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Bilplats

Gemensam parkeringsplats

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 22 i Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. Avgift 1 000kr/mån. I avgiften ingår vatten och Renhållning. Avgiftshöjning sker 1/7-18 med 6% (nya avgiften 1060 kr). Överlåtelseavgift om 1 120kr. Pantsättningsavgift om 448kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:300 kr
Hushållsström300 kr
 
Andel i föreningen är: 3.187%.

Förening

Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. I föreningan finns 23st lägenheter Allmänt om föreningen: Familjär och attraktiv förening belägen 18 km söder om Visby, vid Gotlands största badort Tofta..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Avgiftshöjning sker från 1/7 2018 med 6%.

Vägbeskrivning

Smågårde ligger ca 18 km söder om Visby. Från Visby kör väg 140 söderut och kör ner vägen mot "Gnisvärd". Smågårde ligger på vänster sida efter ca 800 m.

Övrigt

Genomtänkt och charmigt fritidsboende som kan bli ditt eget sommarparadis. När man inte vistas i stugan finns goda intäktsmöjligheter. Ett smidigt sätt att finansiera sitt semesterboende under veckorna man inte vistas där.

En kort promenad från stugan ligger Gnisvärds charmiga fiskeläge samt Gnisvärds sandstrand. En barnvänlig strand i lugn miljö. Tröttnar man på det stilla strandlivet ligger "Tofta Beach" en kort promenad söderut med after beach och restauranger.
Bostadsrättsföreningen vinterstänger anläggningen tidigt i november alt slutet på oktober för att sedan öppna upp mot våren. Det går självklart bra att fortfarande vara i sin stuga men begränsning i vistelsen finns.

Stugan är uthyrd veckovis fram till och med v33. Inventarier ingår i överlåtelsen och separat inventarielista erhålles från fastighetsmäklaren.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Betaniavägen 36
Område Gnisvärd - Tofta - Västra Gotland
Ort Gotlands Tofta
Kommun Gotland
Rum 2 rum och trinett
Boarea 26.3 m²
Förening Bostadsrättsföreningen Smågårde 2
Månadsavgift 1 000 kr/mån
Driftkostnad 300 kr/mån
Utgångspris 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Edwardson

linus@bertwig.se
0739-29 99 91
0739-29 99 91

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter