Ljugarn - Stor bostadsrätt nära havet

Bollängsvägen 8

Mitt i Ljugarn, med lugnt härligt läge en kort promenad från Ljugarns fina sandstrand, ligger denna stora, fräscha och lättskötta bostad. I det som tidigare var det anrika Badpensionatet utgör denna en av nio bostadsrätter där denna bostad disponerar hela nedre plan i den stora villan.

Här erbjuds en boarea om 137,4 kvm med stora öppna ytor och fräscha ytskikt. Tre sovrum varav ett har en kakelugn, stort kök med väl tilltagen matplats och ett stort vardagsrum med öppen spis. Fräscht helkaklat duschrum och två toaletter.

Två balkonger där den ena är tillräckligt stor för att få plats med både grill och matplats. Utemiljöerna är underbara med stor uppvärmd pool med omkringliggande trädäck. Till lägenheten hör det en parkeringsplats.

Bostadsrättsformen ger dig ett bekymmersfritt ägande utan ansvar för yttre underhåll av fastigheten.

Bostadsrättsföreningen godkänner att bostaden delas upp till två mindre bostäder. Delningen förutsätter bygglov och kostnader förenade med detta bekostas av ägaren till bostadsrätten.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Planlösning

Bostaden ligger en halvtrappa upp och nås via två separata entréer, en på vardera gaveln av den stora villan.

Entrén närmast poolen ligger i anslutning till rymlig altan som bostaden disponerar. Här finns plats för både matplats och grill.
Inne i bostaden möts du av entré med parkettgolv.

Direkt till höger ligger nyligen fräscht duschrum med två duschar och ett handfat. Klinkergolv och kaklade väggar. I anslutning till duschrummet ligger wc-rum med två separata toaletter och två handfat direkt utanför. Klinkergolv även här och målade väggar.

Vidare in i bostaden fortsätter parkettgolvet och via pardörrar från hallen nås vardagsrummet. Vardagsrummet är ett stort härligt rum med gott om plats för soffor och tv och här finns en stor karaktärsfull öppen spis (godkänd för eldning).

På motsatt sida om vardagsrummet finns en veranda/passage med utgång till balkong. I passagen finns plats att sitta och läsa en god bok. Målat trägolv i verandan/passagen.

Bostadens största sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har målade brädgolv. Fönster i två väderstreck och en kakelugn (godkänd för eldning). Bröstpanel som möter tapet på väggarna.

Köket är stort och har en matplats som rymmer stora sällskap. Längs med ytterväggen är köksinredningen placerad med vita skåpluckor och en mörkt grå laminatbänkskiva. Över bänkskivan sitter vitt kakel och två stora fönster släpper in gott om ljus. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, diskho, fläkt, inbyggd diskmaskin, micro samt kyl/frys. I anslutning till köket finns även ett kylrum. Parkettgolv i köket.

På motsatt sida om köket ligger två sovrum där det ena har plats för dubbelsäng och det andra lämpar sig bäst för en enkelsäng. Parkettgolv i båda sovrummen.

Mot andra gaveln finns också en entré som nås via trapphus som även leder ner i källaren.
I källaren finns en gemensam tvättstuga och förråd.

Storlek

Boarea 137.4 m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1929. Uppvärmning: Direktverkande el samt eldstäder.

TV- och internetanslutning

Fiber

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1 Avgift 5 308kr/mån. Kostnad för uppvärmning tillkommer med ca 1000-1500kr/mån. Insats om 618 165kr.
 
Andel i föreningen är: 23.72%. Andel av årsavgiften är: 23.72%.

Visningar

Lör 20 Juli Boka här För att boka tid kontakta Nicklas på nicklas@bertwig.se eller 0733-660330
Fre 26 Juli Boka här För att boka tid kontakta Nicklas på nicklas@bertwig.se eller 0733-660330

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Bollängsvägen 8
Fastighetsbet. Ardre Nygårds 1:130
Område Ljugarn - Östra Gotland
Ort Ljugarn
Kommun Gotland
Rum 4 rum och kök
Boarea 137.4 m²
Månadsavgift 5 308 kr/mån
Utgångspris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter