Stuga med intäktsmöjligheter i Gnisvärd

Gnisvärdsvägen

Lägenhet byggd 2002 i gott skick med altan i söderläge och nyrenoverat kök från 2017. Bra läge vid Gnisvärd i Tofta med en av Gotlands bästa stränder på gångavstånd. Lägenhet har ett attraktivt läge i området och öppen planlösning mellan kök och allrum. Här ryms bäddsoffa, två enkelsängar samt matbord för fyra personer. Härlig träaltan i söderläge blir ett extra vardagsrum under sommaren. Inventarier ingår i köpet. Goda intäktsmöjligheter via uthyrning.

Planlösning

Entré med plats för avhängning.
Direkt till vänster finns ett duschrum med toalett, handfat och dusch.
Kök och allrum i öppen planlösning. Här finns utgång till altan i bästa söderläge. Köket inrymmer kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt. Här finns plats för matbord, bäddsoffa samt två enkelsängar.
Altan med trätrall i söder.
Inventarier ingår i köpet för bekvämt boende.

Typ

Bostadsrättsfritidshus

Storlek

1 rum med kök.. Boarea ca 27.7m². Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2002. UppvärmningDirektverkande el via fristående elradiatorer.

Balkong/uteplats

Altan, läge söder.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Altan.
Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 10 i Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. Avgift 1 003kr/mån. I avgiften ingår vatten och renhållning. utöver månadsavgiften debiteras el separat enligt schablon om 318 kr/mån.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:318 kr
Hushållsström318 kr
 
Hushållsströmmen faktureras enligt schablon från föreningen. Det finns ej någon egen elmätare. Andel i föreningen är: 3.357%.

Vägbeskrivning

Smågårde ligger ca 18 km söder om Visby. Från Visby kör väg 140 söderut och kör ner vägen mot "Gnisvärd". Smågårde ligger på vänster sida efter ca 800 m.

Övrigt

Flexibelt och smidigt fritidsboende i populära Gnisvärd med intäktsmöjligheter. Som bostadsrättsägare har du möjlighet att hyra ut lägenheten när man inte vistas där. Ett perfekt sätt att finansiera en del av köpet eller som en extra inkomst. Detta är såklart friviligt och man är inte heller bunden till en specifik operatör. Alla inventarier i lägenheten ingår i upplåtelsen.

Den fina trädgården disponeras gemensamt av alla bostadsrättshavare och parkering av bilar sker i utkanten av fastigheten för att inte störa den fridfulla miljön. Föreningen har två uthyrningslägenheter som medlemmarna förfogar över - perfekt om man får gäster som vill bo över.

En kort promenad från stugan ligger Gnisvärds charmiga fiskeläge samt Gnisvärds sandstrand. En barnvänlig strand i lugn miljö. Tröttnar man på det stilla strandlivet ligger "Tofta Beach" en kort promenad söderut med after beach och restauranger.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Gnisvärdsvägen
Fastighetsbet. Tofta Smågårde 1:159
Område Gnisvärd
Ort Gotlands Tofta
Kommun Gotland
Rum 1 rum och kök
Boarea 27.7 m²
Förening Bostadsrättsföreningen Smågårde 2
Månadsavgift 1 003 kr/mån
Driftkostnad 318 kr/mån
Utgångspris 599 000 kr

Dokument

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter