Gavellägenhet med gångavstånd till stranden

Gnisvärdsvägen

Trevlig gavellägenhet vackert belägen i en skyddad miljö i hjärtat av Gnisvärd endast 17 min från Visby och 5 min till stranden. Härlig uteplats med kvällssol som blir det extra vardagsrummet. Goda intäktsmöjligheter via uthyrning. Inventarier ingår i överlåtelsen.

Planlösning

Yteffektiv och väldisponerad sommarlägenhet i Gnisvärd.
Fin lägenheten som inrymmer, matplats, nytt kök samt ett fräscht duschrum med wc, dusch och tvättställ. Dörren till uteplatsen står gärna öppen och här har man ett "rum" till. En riktigt läcker och fräsch lägenhet som är perfekt att dra sig tillbaka till efter en dag på stranden och på uteplatsen.

Typ

Bostadsrättsfritidshus

Storlek

1 rum och kök.. Boarea ca 25.1m². Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1974. UppvärmningDirektverkande el.

Balkong/uteplats

Terrass, läge väster.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Altan.
Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 18 i Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. Avgift 909kr/mån. I avgiften ingår vatten och Renhållning. utöver månadsavgiften debiteras el separat enligt schablon om 288 kr/mån.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:288 kr
Hushållsström288 kr
 
Elkostnaden debiteras av föreningen enligt schablon. Ingen separat elmätare finns. Andel i föreningen är: 3.042%.

Förening

Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. I föreningan finns 23st lägenheter Allmänt om föreningen: Familjär och attraktiv förening belägen 18 km söder om Visby, vid Gotlands största badort Tofta.

Föreningen har två uthyrningslägenheter som medlemmarna förfogar över - perfekt om man får gäster som vill bo över..

Vägbeskrivning

Smågårde ligger ca 18 km söder om Visby. Från Visby kör väg 140 söderut och kör ner vägen mot "Gnisvärd". Smågårde ligger på vänster sida efter ca 800 m.

Övrigt

Flexibelt och smidigt fritidsboende i populära Gnisvärd med intäktsmöjligheter. Som bostadsrättsägare har du möjlighet att hyra ut lägenheten när man inte vistas där. Ett perfekt sätt att finansiera en del av köpet eller som en extra inkomst. Detta är såklart friviligt och man är inte heller bunden till en specifik operatör. Alla inventarier i lägenheten ingår i upplåtelsen.

Den fina trädgården disponeras gemensamt av alla bostadsrättshavare och parkering av bilar sker i utkanten av fastigheten för att inte störa den fridfulla miljön. Föreningen har två uthyrningslägenheter som medlemmarna förfogar över - perfekt om man får gäster som vill bo över.

En kort promenad från stugan ligger Gnisvärds charmiga fiskeläge samt Gnisvärds sandstrand. En barnvänlig strand i lugn miljö. Tröttnar man på det stilla strandlivet ligger "Tofta Beach" en kort promenad söderut med after beach och restauranger.

Bostadsrättsföreningen vinterstänger anläggningen tidigt i november alt slutet på oktober för att sedan öppna upp mot våren. Det går självklart bra att fortfarande vara i sin enhet men vattnet är avstängt under denna tid.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Gnisvärdsvägen
Område Gnisvärd - Tofta - Västra Gotland
Ort Gotlands Tofta
Kommun Gotland
Rum 1 rum och kök
Boarea 25.1 m²
Förening Bostadsrättsföreningen Smågårde 2
Månadsavgift 909 kr/mån
Driftkostnad 288 kr/mån
Utgångspris 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Edwardson

linus@bertwig.se
0739-29 99 91
0739-29 99 91

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter