Lägenhet med intäktsmöjligheter i Gnisvärd

Gnisvärdsvägen

Yteffektiv och väldisponerad sommarlägenhet i Gnisvärd.
Fin gavellägenheten som är under renovering (beräknas klar till början på april). Här kommer det bli nya golv, nytt kök och nymålat, fräscht duschrum med wc, dusch och tvättställ. Dörren till uteplatsen står gärna öppen och här har man ett "rum" till. En riktigt läcker och fräsch lägenhet som är perfekt att dra sig tillbaka till efter en dag på stranden och på uteplatsen.

Planlösning

Yteffektiv och väldisponerad sommarlägenhet i Gnisvärd.
Fin lägenheten som inrymmer, matplats, nytt kök samt ett fräscht duschrum med wc, dusch och tvättställ. Dörren till uteplatsen står gärna öppen och här har man ett "rum" till. En riktigt läcker och fräsch lägenhet som är perfekt att dra sig tillbaka till efter en dag på stranden och på uteplatsen.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

1 rum och kök.. Boarea 27.5 m². Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1974.

TV- och internetanslutning

TV-antenn.

Balkong/uteplats

Altan, läge sydost.

Mark i anslutning till bostadsrätten: Altan.
Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12 i Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. Avgift 1 557kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, el och Renhållning.
 
Andel i föreningen är: 3.333%.

Förening

Bostadsrättsföreningen Smågårde 2. I föreningan finns 23st lägenheter Allmänt om föreningen: Familjär och attraktiv förening belägen 18 km söder om Visby, vid Gotlands största badort Tofta.

Föreningen har två uthyrningslägenheter som medlemmarna förfogar över - perfekt om man får gäster som vill bo över.

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Avgiftshöjning sker från 1/1 2018.

Övrigt

Flexibelt och smidigt fritidsboende i populära Gnisvärd med intäktsmöjligheter. Som bostadsrättsägare har du möjlighet att hyra ut lägenheten när man inte vistas där. Ett perfekt sätt att finansiera en del av köpet eller som en extra inkomst. Detta är såklart friviligt och man är inte heller bunden till en specifik operatör. Alla inventarier i lägenheten ingår i upplåtelsen.

Den fina trädgården disponeras gemensamt av alla bostadsrättshavare och parkering av bilar sker i utkanten av fastigheten för att inte störa den fridfulla miljön. Föreningen har två uthyrningslägenheter som medlemmarna förfogar över - perfekt om man får gäster som vill bo över.

En kort promenad från stugan ligger Gnisvärds charmiga fiskeläge samt Gnisvärds sandstrand. En barnvänlig strand i lugn miljö. Tröttnar man på det stilla strandlivet ligger "Tofta Beach" en kort promenad söderut med after beach och restauranger.

Bostadsrättsföreningen vinterstänger anläggningen tidigt i november alt slutet på oktober för att sedan öppna upp mot våren. Det går självklart bra att fortfarande vara i sin enhet men vattnet är avstängt under denna tid.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Gnisvärdsvägen
Område Gnisvärd - Tofta - Västra Gotland
Ort Gotlands Tofta
Kommun Gotland
Rum 1 rum och kök
Boarea 27.5 m²
Förening Bostadsrättsföreningen Smågårde 2
Månadsavgift 1 557 kr/mån
Utgångspris 595 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Edwardson

linus@bertwig.se
0739-29 99 91
0739-29 99 91

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter