Nybyggt på Länna

Lännavägen 3

Sista lägenheten! Nyproducerad 2:a på attraktiva Lännaområdet. Närhet till centrum, skolor och grönområden. Här finns möjligheten att förvärva en nybyggd lägenhet med optimal planlösning, 2,7 m i takhöjd, vitpigmenterat ekparkett, helkaklad duschrum med golvvärme, grålaserat kök i ek från Ballingslöv med rostfria vitvaror. Till varje lägenhet finns även ett förråd och möjlighet till parkeringsplats. Hiss finns och lägenheterna är även anslutna till fibernätet. En bostadsrättsförening som tillåter uthyrning. Fast pris och först till kvarn!

Vänligen tag del av bifogat prospekt för mer information om lägenheterna, föreningen och försäljningsprocessen. Notera att uppgifterna är preliminära tills kostnadskalkylen är registrerad.

Planlösning

Lägenheten har vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar, golvsocklar i ek, dörrfoder och dörrar är vitmålade, fönsterbänkar och hallgolv av kalksten.

Entré med kalkstensgolv och plats för avhängning med hatthylla.

Kök och allrum i öppen planlösning med plats för soffa och matmöbel. Grålaserat kök i ek från Ballingslöv med laminatbänkskiva och kalksten som stänkskydd. Underlimmad vask, rostfria vitvaror från Husqvarna och Samsung; kyl/frys, spis med induktionshäll, micro, diskmaskin och integrerad fläktkåpa.

Helkaklat duschrum med vitt kakel och svart klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns dusch med vikväggar i klarglas, vägghängd toalett, tvättställskommod, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum med plats för dubbelsäng samt två garderober.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum.. Boarea 33.2 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2019-2020. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber kommer finnas i lägenheten (ingår ej i månadsavgiften)

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6 i BRF Uttern 18 i Visby. Avgift 1 798kr/mån.
Total driftkostnad / år och fördelas enligt följande:250 kr
Hushållsström250 kr
 
Schabloniserad driftskostnad. Kostnaden kan avvika beroende på nyttjandesätt och antal personer. Andel i föreningen är: 9.007%.

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd.

Förening

BRF Uttern 18 i Visby. I föreningan finns 10st lägenheter Allmänt om föreningen: Nybildad förening med 10 st lägenheter..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Den preliminära kostnadskalkylen ligger till grund för föreningens ekonomi. Kostnadskalkylen behöver blir registrerad och godkänd hos bolagsverket. Kalkylen ersätts av en ekonomisk plan..

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Lännavägen 3
Område Visby - Centralt - Länna
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 2 rum och kök
Boarea 33.2 m²
Förening BRF Länna
Månadsavgift 1 798 kr/mån
Driftkostnad 250 kr/mån
Utgångspris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter