Exklusiv lägenhet

Mellangatan 3 A

Exklusiv och ljus bostadsrätt centralt belägen i Visby innerstad. Lugnt läge och ändå nära till innerstadens puls. Stora ljusa rum med högt i tak och fönster i tre väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum, helkaklat badrum med dusch och en stor balkong i västerläge. Gäst-WC och rum med tvättmaskin och torktumlare intill hallen. Bostadsrättsföreningen har inget krav på mantalsskrivning, vilket gör att det går bra att använda lägenheten som fritidsboende.

Planlösning

Rumsbeskrivning på hela bostaden om ca 90 m².
En trappa upp i byggnaden möts man av en yttre hall som nyttjas av ägaren till lägenheten. Här finns plats för avhängning av ytterkläder.

Inne i lägenheten finns vackra dubbeldörrar in mot hallen som har kapprum med klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder. In till vänster ligger gäst-WC med klinkergolv som är utrustad med WC och handfat. I det lilla rummet bredvid gäst-Wc:n finns tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in från hallen ligger det stora vardagsrummet med gott om plats för sällskapsytor och matplats. Här ligger mycket vackra oljade trägolv. Dessa vackra golv ligger även i köket och de båda sovrummen och ger en härlig känsla i bostaden.

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet med skjutdörrar mellan rummen. Köket har bra arbetsytor med en köksö med kalkstensskiva och bänkytor i komposit som ligger i vinkel med integrerad disko i arbetsbänken. Utrustingen i köket består av en stor spishäll med induktion, fläkt, kyl/frys samt en diskmaskin. Fönster i två väderstreck ger fint ljusinsläpp.

In mot gården ligger två stora sovrum, med bra förvaringsutrymme i garderober i båda rummen. Mellan sovrummen finns duschrummet som har exklusiv känsla med stora klinkerplattor med golvvärme och helkaklade väggar. Stort handfat, handduskstork, wc och dusch bakom glasdörrar.

Mitt emot badrummet nås balkongen som är tillbyggd 2014. På balkongen ligger trätrall och det finns en bra sittplats.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum.. Boarea 90 m².

Byggnad

Byggnadsår: 1934. Renoveringsår: 2011. Uppvärmning: Fjärrvärme.

Balkong/uteplats

Balkong om ca 5 kvm läge väster.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6 i BRF Hotellet. Avgift 4 737kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Överlåtelseavgift om 1 120kr. Pantsättningsavgift om 448kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:350 kr
Hushållsström350 kr
 
Andel i föreningen är: 10.79%.

Förening

BRF Hotellet. I föreningan finns 10st lägenheter Allmänt om föreningen: Brf Hotellet bildades 2010 och är belägen i Visby Innerstad. Föreningens fastighet förvärvades 2011 och består av 10 lägenheter..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar men man har diskuterat dräneringsbehov av Mellangatan 3 A.

Övrigt

Ett riktigt kvalitetsboende i Visby innerstad. Fastigheten och lägenheten har genomgått en totalrenovering 2011, med nya stammar och nya ytskikt. Dessutom har balkongen förstorats 2014 och köket har utrustats med köksö.

Läget på Mellangatan är mycket bra med närhet ner till hamnen, till Södertorg och Adelsgatan samt till Stora torget. Ett lugnt område som inte är stört av nattliv.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Mellangatan 3 A
Område Visby-Innerstad-Centralt
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 3 rum och kök
Boarea 90 m²
Förening BRF Hotellet
Månadsavgift 4 737 kr/mån
Driftkostnad 350 kr/mån
Utgångspris 3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Edwardson

linus@bertwig.se
0739-29 99 91
0739-29 99 91

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter