Tomt med havsutsikt. Anslutningskostnad för kommunalt v/a och el är betalt.

Sanda Fyrbåksvägen 6

Fantastisk tomt i Västergran i planlagt område med fin havsutsikt. Läget är naturskönt och strandnära med vackra omgivningar. Från tomten har man gång- och cykelavstånd till stranden i Västergarn och gillar man golf ligger en av Sveriges bästa banor, Kronholmen, ca 4 km bort. Livsmedelsaffär, apotek och övrig service finns i Klintehamn ca 7 km söderut. Kommunalt vatten, avlopp och el är framdraget till tomtgräns och anslutningskostnaderna betalda. Tillkommer gör kostnad för skåp och installation av mätare.

Vid småbåtshamnen och fiskeläget finns det sandstrand och badmöjligheter från piren samt bryggan. Vill man bada vid Tofta strand så är det bara minuter bort med bilen.

Sommartid finns flera restauranger i Västergarn och närområdet. Restaurang Stelor erbjuder lunch, fika och middag i en vacker miljö och har även flertalet populära spelningar under sommaren. Kronholmen serverar fika och lunch ett stenkast från havet. I Björkhaga och Tofta finns också flera alternativ.

Det finns bra kollektivtrafik med buss och en utbyggnad av gång- och cykelvägen från Västergarn och vidare till Klintehamn är påbörjad.

Tomt

Tomtarea 1 886 m² (friköpt).

Byggnadssätt

VattenKommunalt vatten
AvloppKommunalt avlopp

Byggrätt

Tomten ligger inom planlagt område. Enligt planen får total byggnadsarea inte överstiga 215 kvm varav komplementbyggnad max får utgöra 20 kvm. Vänligen kontakta Region Gotland för mer information om bygglovsprocessen.

Ekonomi

Taxeringsvärde: 537 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark.
Total driftkostnad / år och fördelas enligt följande:1 650 kr
Samfällighet1 650 kr
 
Kostnaden avser obebyggd tomt. Tomter med färdigställda hus betalar för 2 250 kr.

Bostadsfakta

Bostadstyp Tomt
Adress Sanda Fyrbåksvägen 6
Fastighetsbet. Sanda Lekarve 1:182
Område Västergarn
Ort Klintehamn
Kommun Gotland
Tomtarea 1 886 m²
Pantbrev 1 st om totalt 750 000 kr
Utgångspris 2 000 000 kr

Dokument

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter