Fin 3:a med balkong i väst

Sjudarevägen 16 F

Denna moderna 3:a från 2016 bjuder dig på ett trivsamt boende i en av Visbys mest expansiva och attraktiva område. En mycket trevlig lägenhet som färdigställdes 2016 och är i nyskick och har kvarstående garanti. Synnerligen yteffektiv planlösning som ger ett större intryck än vad antalet kvadratmeter anger. Lägenheten har fönster i motsatta väderstreck och fyller lägenheten med ljus och på den stora balkongen kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Från lägenheten har du nära till strövområden, handelsområdet Stenhuggaren, förskola, skola, utomhuspool och motionsspår samt utomhusgym på P18. Centrala Visby når du på cykelavstånd men det finns även bra bussförbindelser.

Planlösning

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger öppet och socialt mot matplats och kök. Ytan är rymlig och lättmöblerad. Det finns gott om plats för soffa och tv-möbel. Liksom i övriga lägenheten har rummet eklaminat från Kährs. Väggarna är målade i vitt.

Balkong
Under sommarhalvåret utgör den stora och möblerbara balkongen en underbar förlängning av lägenheten. Man får en härlig eftermiddags- och kvällssol. En fin trätrall vilar på balkongen. Det finns även möjlighet att installera en markis om man vill ha lite skydd från solen.

Kök
Köket ligger öppet mot vardagsrumsdelen och bjuder in till både matlagning och umgänge. Över den ljusa ekmönstrade laminatbänkskivan sitter ett stilrent grått kakel och man har även ljusinsläpp från ett fönster mot öster. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn, spisfläkt med belysning, integrerad diskmaskin samt en kyl och frys i fullhöjd.
Det är väl tilltaget med förvaring och skåpen har vitmålade luckor med snygga handtag. Vid köket inryms ett stort matbord med 6-8 sittande matgäster.

Badrum
Badrummet av modell större inrymmer duschplats, tvättställskomod, spegel med belysning, handukshängare och WC. Det finns även en tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade i vitt och golvet belagt med en grå våtrumsmatta. Storleken på badrummet ger möjlighet att installera badkar om så önskas.

Sovrum 1 och 2
Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum sovrum i rofyllt läge. Båda rummen har plats för dubbelsäng och det finns god förvaring i garderober.

Hall
Ingång till hall från loftgång. Plats finns för avhängning och även förvaring i garderob. I hallen finns också ett praktiskt och bra förråd.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök.. Boarea 72 m².

Byggnad

Byggnadsår: 2016. UppvärmningFjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber finns och kostar 300 kr/mån. Multimediauttag finns i sovrummen, vardagsrum och hall.

Balkong/uteplats

Balkong om ca 8 m², läge väster.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran. Det finns även extra parkeringsplatser med separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör även ett kallförråd på gården om 5,5 kvm.

Ekonomi

Lägenhetsnummer C32R i Boklok Lärlingen i Visby. Avgift 3 911kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Sophämtning & Parkering.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:488 kr
Försäkring132 kr
Hushållsström356 kr
 
Andel i föreningen är: 3.874%. Andel av årsavgiften är: 3.874%.

Förening

Boklok Lärlingen i Visby. Allmänt om föreningen: Föreningen bildades under 2016 och omfattar 28 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna finns i 4 st huskroppar som är uppförda i 2 plan.
Ekonomisk förvaltning sköts av Förvaltnings Graden AB..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Inga aviserade avgiftsförändringar..

Kommande renoveringar: Inga större planerade renoveringar..

Övrigt

Lägenheten erbjuder ett bekymmersfritt boende under många år framöver. Lägenheten är i nyskick med samtliga garantier kvar och man behöver inte tänka på jobbiga och kostsamma renoveringar. Läget är trivsamt och familjärt med gröna innergårdar och nära till strövområden. Kommunikationer till övriga Visby är goda med cykel, bil och buss. Vill man fly Visby under sommaren så går det bra att hyra ut lägenheten veckovis under sommarmånaderna.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Sjudarevägen 16 F
Fastighetsbet. Visby Såpsjudaren 4
Område Visby - Terra Nova
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 3 rum och kök
Boarea 72 m²
Förening Boklok Lärlingen i Visby
Månadsavgift 3 911 kr/mån
Driftkostnad 488 kr/mån
Utgångspris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter