Stor 3:a med egen ingång och stor balkong

Sjudarevägen 4D

Denna moderna 3:a bjuder dig på ett trivsamt boende i en av Visbys mest expansiva och attraktiva område. En mycket trevlig lägenhet som färdigställdes 2015 och är i nyskick utan stundande renoveringar. Synnerligen yteffektiv planlösning som ger möjligheten att inreda ytterligare ett sovrum om så önskas. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och fyller lägenheten med ljus och på den stora balkongen kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Från lägenheten har du nära till strövområden, handelsområdet Stenhuggaren, förskola, skola, utomhuspool och motionsspår samt utomhusgym på P18. Centrala Visby når du på cykelavstånd men det finns även bra bussförbindelser. Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Planlösning

Hall
Det är en välkomnande entré och i direkt anslutning till ytterdörren finns en hörna med hatthylla och gott om plats för skoställ. En klädkammare ger plats för extra ytterkläder och förvaring. Väggarna i hallen är målade i vitt och golvet belagt med eklaminat.

Kök
Köket är mycket välplanerat och går i U-form som ger gott om både arbetsyta och förvaring. Skåpsluckor och lådor går i vitt mot svarta bänkskivor samt rostfri diskbänk med dubbla hoar. Stänkskydd i grönt marmorkakel. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl samt frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt, ugn samt skafferi/städskåp. En förlängning av bänkskivan ger en härlig frukost- eller kontorsplats.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och bjuder in till umgänge. Det finns gott om plats för både soffgrupp och matbord. Flera fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och man når också den härliga balkongen via den glasade altandörren. Rummet kan med fördel delas av vilket ger ett extra sovrum om så önskas. Rummets väggar är vitmålade och golvet belagt med eklaminat.

Balkong
Balkongen mäter ca 7 m² och blir ditt förlängda vardagsrum under sommarhalvåret. Balkongen ligger mot sydväst och bjuder på sol hela dagen och kvällen. Här får du plats med sittgrupp och elgrill.

Sovrum 1
Det större sovrummet når man från vardagsrummet och har fönster i två väderstreck. Här ryms med lätthet en dubbelsäng med nattduksbord. Förvaring finns i två garderober.

Sovrum 2
Lägenhetens mindre sovrum ligger i anslutning till hallen och avskiljs med en skjutdörr. Förvaring finns i garderob.

Badrum
Intill hallen finns ett fräscht och praktiskt badrum. Här finns WC, tvättställ med komod, spegel, tvättmaskin samt duschplats. Utrymme finns för badkar. Helkaklade väggar i vitt och grå våtrumsmatta.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum.. Boarea 80.8 m².

Byggnad

Byggnadsår: 2015. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber via kollektiv anslutning till Telia. Kostnaden uppgår till 300 kr / mån.

Balkong/uteplats

Balkong om ca 7 m², läge sydväst.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övriga utrymmen

Det finns ett rymligt förråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer E42S / 1026 i BoKlok Hantverkaren i Visby. Avgift 4 599kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Sophämtning & Parkering. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber (Telia Triple Play) om 300 kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:382 kr
Hushållsström382 kr
 
Andel i föreningen är: 4.4484%. Andel av årsavgiften är: 4.45%.

Förening

BoKlok Hantverkaren i Visby. Allmänt om föreningen: I föreningen finns 26 lägenheter. Samtliga upplåtna med bostadsrätt..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Inga kända förändringar av avgifterna finns..

Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar..

Övrigt

Lägenheten erbjuder ett bekymmersfritt boende under många år framöver. Lägenheten är i nyskick och man behöver inte tänka på jobbiga och kostsamma renoveringar. Läget är trivsamt och familjärt med gröna innergårdar och nära till strövområden. Kommunikationer till övriga Visby är goda med cykel, bil och buss.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Sjudarevägen 4D
Område Visby - Terra Nova
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 4 rum och kök
Boarea 80.8 m²
Förening BoKlok Hantverkaren i Visby
Månadsavgift 4 599 kr/mån
Driftkostnad 382 kr/mån
Utgångspris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter