Visby innerstad - Nyproducerad 5:a med låg avgift och generös uthyrning

Södra Murgatan 5

I södra delen av Visby innerstad ligger denna välplanerade femma med genomgående hög kvalitet på material och utförande. Golven är stilrena enstaviga parkettgolv och både kök och badrum håller hög standard med extra påkostade val. Med sina fyra sovrum är bostaden perfekt för den stora familjen eller den ultimata lägenheten för uthyrning. Bostadsrätten är nyproducerad 2018 och bostadsrättsföreningen tillämpar generösa regler för uthyrning. I anslutning till entrén finns en uteplats i ljusgård med plats för stor sittgrupp av utemöbler. Mkt låg månadsavgift tack vare att bostadsrättsförening har hyresintäkter från två stora lokaler.

Planlösning

Entré från ljusgård leder in i kök med matplats. Köket är extra påkostat och av fabrikat Marbodal. Vitvaror och maskiner är av märke Siemens. Maskinell utrustning: spishäll induktion, kyl/frys, ugn och inbyggd kaffemaskin, fläkt, inbyggd diskmaskin och extra stor diskho.

Vidare in i bostaden ligger rymligt vardagsrum med stora fönster mot Adelsgatan. Idag delas rummet av med en glasvägg vilket möjliggör ytterligare sovplats eller kontor.

Sovrummen ligger på rad med badrummet i mitten. Två av sovrummen har inget fönster men får ljusinsläpp genom glaspartier närmast taket. Sovrummen är byggda så att det enkelt går att ta ner väggarna mellan sovrummen för att fä till färre men större sovrum. I två av sovrummen finns det var sin garderob. Alla sovrum har ljusa enstaviga parkettgolv.

Badrummet har stora klinkerplattor på golvet och mindre klinkelplattor i duschen. Väggarna är vitkalkade. Här finns wc, handfat, handdukstork, dusch bakom duschväggar, en garderob, en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en extra tvättmaskin. Golvvärme i badrummet.

I hallen utanför badrummet finns en garderob och ett städskåp.

Storlek

5 rum, varav 4 sovrum.. Boarea 86 m².

Byggnad

Byggnadsår: 1956/ombyggd 2018. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber, eget abonnemang för varje lägenhet (ingår inte i avgiften).

Balkong/uteplats

Uteplats i gemensam ljusgård.

Bilplats

Bilplats finns ej.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8 i Brf Skölden 18. Avgift 1 484kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
 
Andel av årsavgiften är: 7.51%.

Förening

Brf Skölden 18.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Södra Murgatan 5
Fastighetsbet. Visby Skölden 18
Område Visby innerstad
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 5 rum
Boarea 86 m²
Förening Brf Skölden 18
Månadsavgift 1 484 kr/mån
Utgångspris 4 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Hjalmar Bertwig

hjalmar@bertwig.se
0722-11 33 00
0722-11 33 00

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter