Visby Strandgärdet - Stor 3:a (möjlig 4:a) med uteplats

S:t Göransgatan 1 A

Påkostad och exklusiva bostadsrätt i en av Visbys bästa lägen vid Strandgärdet. Lägenheten disponerar 3 rum och kök om hela 94 kvm samt en stor uteplats om 14,5 kvm. Lägenheten har allrum och kök i öppen planlösning som rymmer stora sällskap, stort sovrum med bra förvaring, gästrum, ett påkostat duschrum samt en gästtoalett. Det stora allrummet går med fördel att dela av för att få ett extra sovrum om så önskas. Lägenheten har vattenburen golvvärme. Hiss finns direkt ner till garaget. Föreningen är mycket välskött och det finns även en gästlägenhet som hyrs ut av föreningen till medlemmarna för en mindre summa, vilket möjliggör besök av släkt och vänner

Planlösning

Rumsbeskrivning hela bostaden om 94 kvm.

Entrén har kalkstensgolv som övergår i ekparkett. Hallen har vitmålade väggar och tak samt garderob. Gästtoalett i anslutning till hall med kalkstensgolv, WC, tvättställ och spegel.

Sovrummen och allrummet har ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Socklar, dörrfoder och innerdörrar i ek. Fönsterbänkarna är av kalksten.
Båda sovrummen har bra förvaring i garderober och det finns även garderober i allrummet.

Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Uteplatsen ligger i västläge och är på 14,5 kvm. Vardagsrummet är möjligt att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Köket är av hög kvalitet och kommer från Marbodal. Underskåpen har släta ekluckor och överskåpen släta ljusa luckor. Bänkskivor och stänkskydd är i kalksten. Fullhöjds kyl och frys, diskbänken är rostfri, induktionshäll är nedsänkt i kalkstensbänksskivan, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i högskåp, diskmaskin. Vitvaror och maskiner håller en hög kvalitet och kommer från Miele.

Badrummet har kalkstensgolv och vitkaklade väggar. Mycket exklusiv känsla med vägghängd wc, spegelskåp, liksom tvättmaskin och torktumlare från Miele. Dusch med avgränsande duschvägg i klarglas. Vitt porslinshandfat och kommod i ek. Infällda spotlights i taket.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök (kan göras om till 4 rum), varav 2 sovrum.. Boarea 94 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår: 2017. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber via kollektiv anslutning till Telia. Kostnaden uppgår till 229 kr / mån.

Balkong/uteplats

Mark i anslutning till bostadsrätten: Uteplats om ca 14,5 m².
Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Stor, inramad uteplats om ca 14,5 m² som inrymmer både sittgrupp, grill och krukor.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 1 300 kr/mån.
Parkeringsplats. Går att hyra för 550 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, gästlägenhet, garage och tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer F27 i Brf Piggvaren 3 i Visby. Avgift 4 550kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber (Telia Triple Play) om 229 kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:400 kr
Hushållsström400 kr
 
Andel i föreningen är: 2.08396%. Andel av årsavgiften är: 2.06036%.

Energideklaration

Energiprestanda 104 kWh/m² år.

Gårdsplats/innergård

Gårdsmiljön kring bostäderna har planerats med en växtlighet och utemiljöer som väl harmonierar med boendemiljön. Gårdarna mellan bostadslängorna sluttar lätt ner mot Strandgärdet.

Förening

Brf Piggvaren 3 i Visby. Allmänt om föreningen: Trivsam förening från 2017 med 56 lägenheter. Föreningen är ansluten till Riksbyggen som sköter ekonomisk och teknisk förvaltning..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Inga planerade förändringar av avgifterna..

Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar..

Övrigt

Strandgärdet i Visby är ett mycket vackert parkområde som sträcker sig längs med den norra delen av Visby ringmur, precis ovanför Strandpromenaden. Här finns vackra strövområden och unik natur.

Visby innerstad med dess världsarvsmiljö ligger precis intill och utöver underbara gränder med vackra hus finns även ett rikt uteliv med restauranger, butiker och evenemang. Precis innanför ringmuren ligger den underbart vackra Botaniska trädgården och fortsätter man söderut nås Almedalen och Visby hamn. Längs med Strandpromenaden finns flera bra badplatser vid kallbadhuset, Norderstrand, Gustafsvik och Snäck. Kvällspromenaden avslutas med fördel genom att njuta av solnedgången i havet.

En kort promenad bort ligger Östercentrum med affärer och service. För den som inte vill gå avgår bussar utanför lägenheten till övriga delar av Visby.

Visningar

Ons 24 Oktober Boka här Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress S:t Göransgatan 1 A
Område Visby - Lasarettsområdet
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 4 rum och kök
Boarea 94 m²
Förening Brf Piggvaren 3 i Visby
Månadsavgift 4 550 kr/mån
Driftkostnad 400 kr/mån
Utgångspris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter