Visby Strandgärdet - Yteffektiv 1:a med stor uteplats

S:t Göransgatan 1 C

Exklusiv bostadsrätt från 2017 i ett av Visbys bästa lägen vid Strandgärdet. Lägenheten ligger i markplan och disponerar 1 rum och kök samt en stor uteplats om 14,5 kvm mot väster. Allrum och kök i öppen planlösning samt ett påkostat duschrum. Då huskroppen sluttar mot Strandgärdet är ingången till lägenheten i markplan vilket gör att du slipper trappor. Här bor du med stil och klass nära det bästa Visby har att erbjuda. Det finns inget krav på mantalsskrivning vilket innebär att du kan äga och nyttja lägenheten som en fritidsbostad eller övernattningslägenhet. Juridisk person kan även köpa och äga lägenheten.

Planlösning

Rumsbeskrivning hela bostaden om 35,5 kvm.

Entrén har kalkstensgolv som övergår i ekparkett. Hallen har vitmålade väggar och tak samt en garderob.

Allrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Uteplatsen ligger i västerläge och är på 14,5 kvm och har plats för sittgrupp och grill. Allrummet har ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Socklar, dörrfoder och innerdörrar i ek. Fönsterbänkarna är av kalksten.

Köket är av hög kvalitet. Underskåpen har släta ekluckor och överskåpen släta vita luckor. Bänkskivor och stänkskydd är i kalksten. Kombinerad kyl/frys, diskbänken är rostfri, induktionshäll är nedsänkt i kalkstensbänksskivan, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i högskåp, diskmaskin. Vitvaror och maskiner håller en hög kvalitet och kommer från Miele.

Badrummet har kalkstensgolv med golvvärme och vitkaklade väggar. Mycket exklusiv känsla med vägghängd wc, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Dusch med avgränsande duschvägg i glas. Vitt porslinshandfat och kommod i ek. Infällda spotlights i taket. Dörr in till badrum i ek.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

1 rum och kök. Av bostadsytan är ca 8,2 m2 att anses som biarea enligt svensk mätstandard.. Boarea 35.5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: Tidigt 1960-tal. Renoveringsår: 2015-17. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Kollektiv anslutning till bredband, TV och telefoni med Telia Triple play (fiber). Man betalar ett obligatoriskt tillägg om 229 kr /mån för fiber.

Balkong/uteplats

Uteplats om ca 14,5 m², läge väster.

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 1 300 kr/mån.
Parkeringsplats. Går att hyra för 550 kr/mån.
Gästparkering med gästkort ingår i hyran.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, garage och tvättstuga. Medlemmarna har också en fin gästlägenhet till förfogande om man får familj eller vänner på besök. Gästlägenheten kostar 300 kr/dygn att hyra.

Ekonomi

Lägenhetsnummer D25 i Brf Piggvaren 3 i Visby. Avgift 2 250kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber om 229 kr/mån.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:250 kr
Hushållsström250 kr
 
Andel i föreningen är: 0.99498%. Andel av årsavgiften är: 1.0627%.

Energideklaration

Energiprestanda 104 kWh/m² år.

Övrigt

Strandgärdet i Visby är ett mycket vackert parkområde som sträcker sig längs med den norra delen av Visby ringmur, precis ovanför Strandpromenaden. Här finns vackra strövområden och unik natur.

Visby innerstad med dess världsarvsmiljö ligger precis intill och utöver underbara gränder med vackra hus finns även ett rikt uteliv med restauranger, butiker och evenemang. Precis innanför ringmuren ligger den underbart vackra Botaniska trädgården och fortsätter man söderut nås Almedalen och Visby hamn.
Längs med Strandpromenaden finns flera bra badplatser vid kallbadhuset, Norderstrand, Gustafsvik och Snäck.

För den som inte vill gå avgår bussar i direkt anslutning till bostadsområdet till övriga delar av Visby.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress S:t Göransgatan 1 C
Område Visby - Strandgärdet
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 1 rum och kök
Boarea 35.5 m²
Förening Brf Piggvaren 3 i Visby
Månadsavgift 2 250 kr/mån
Driftkostnad 250 kr/mån
Utgångspris 1 895 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter