Visby Strandgärdet - 2:a med 16 kvm stor uteplats

S:t Göransgatan 1 J

Exklusiv bostadsrätt från 2017 i en av Visbys bästa lägen vid Strandgärdet. Lägenheten ligger i markplan och disponerar 2 rum och kök samt en stor uteplats om 16 kvm mot väster. Allrum och kök i öppen planlösning, stort sovrum, klädkammare/gästrum samt ett påkostat badrum. Då huskroppen sluttar mot strandgärdet är ingången till lägenheten i markplan vilket gör att du slipper trappor. Här bor du med stil och klass nära det bästa Visby har att erbjuda. Det finns inget krav på mantalskrivning vilket innebär att du kan äga och nyttja lägenheten som en fritidsbostad.

Planlösning

Rumsbeskrivning hela bostaden om 55 kvm.

HALL / ENTRÉ
Entrén har kalkstensgolv som övergår i ekparkett. Hallen har vitmålade väggar och tak samt två garderober.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Uteplatsen ligger västerläge och är på 16 kvm och inrymmer sittgrupp och grill. Vardagsrummet har ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Socklar, dörrfoder och innerdörrar i ek. Fönsterbänkarna är av kalksten.

KÖK
Köket är av hög kvalitet. Underskåpen har släta ekluckor och överskåpen släta vita luckor. Bänkskivor och stänkskydd är i kalksten. Kombinerad kyl/frys, diskbänken är rostfri, induktionshäll är nedsänkt i kalkstensbänksskivan, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i högskåp, diskmaskin. Vitvaror och maskiner håller en hög kvalitet och kommer från Miele.

BADRUM
Badrummet har kalkstensgolv och vitkaklade väggar. Mycket exklusiv känsla med vägghängd wc, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Dusch med avgränsande duschvägg i glas. Vitt porslinshandfat och kommod i ek. Infällda spotlights i taket. Dörr in till badrum i ek.

GÄSTRUM / KLÄDKAMMARE
Från vardagsrum når man ett utrymme som nuvarande ägare använder som ett gästrum. Rummet inrymmer med fördel en säng eller blir med fördel en stor klädkammare.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum. Av bostadsytan är 11,2 m2 att anses som biarea enligt svensk mätstandard.. Boarea 55 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår: Tidigt 1960-tal. Renoveringsår: 2015-17. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Telia Triple Play via kollektiv anslutning. Fast kostnad om 229 kr /mån.

Balkong/uteplats

Uteplats om ca 16 m²

Mark i anslutning till bostadsrätten: Uteplats om ca 16 m².
Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Bilplats

19 garageplatser. Går att hyra för 1 300 kr/mån.
50 parkeringsplatser. Går att hyra för 550 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns förråd och tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer A24 i Brf Piggvaren 3 i Visby. Avgift 2 995kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber (Telia Triple Play) om 229 kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:400 kr
Hushållsström400 kr
 
Andel i föreningen är: 1.34397%. Andel av årsavgiften är: 1.35618%.

Energideklaration

Energiprestanda 104 kWh/m² år.

Förening

Brf Piggvaren 3 i Visby. Allmänt om föreningen: Trivsam förening från 2017 med 56 lägenheter. Föreningen är ansluten till Riksbyggen som sköter ekonomisk och teknisk förvaltning..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen är nybildad, fr 2017. Inga planerade förändringar av avgifterna..

Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar..

Övrigt

Strandgärdet i Visby är ett mycket vackert parkområde som sträcker sig längs med den norra delen av Visby ringmur, precis ovanför Strandpromenaden. Här finns vackra strövområden och unik natur.

Visby innerstad med dess världsarvsmiljö ligger precis intill och utöver underbara gränder med vackra hus finns även ett rikt uteliv med restauranger, butiker och evenemang. Precis innanför ringmuren ligger den underbart vackra Botaniska trädgården och fortsätter man söderut nås Almedalen och Visby hamn.
Längs med Strandpromenaden finns flera bra badplatser vid kallbadhuset, Norderstrand, Gustafsvik och Snäck.

En kort promenad bort ligger Östercentrum med affärer och service. För den som inte vill gå avgår bussar en kort promenad från lägenheten till övriga delar av Visby och Visby Lasarett ligger ett stenkast norr om bostäderna.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress S:t Göransgatan 1 J
Område Visby - Lasarettsområdet
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 2 rum och kök
Boarea 55 m²
Förening Brf Piggvaren 3 i Visby
Månadsavgift 2 995 kr/mån
Driftkostnad 400 kr/mån
Utgångspris 2 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter