Exklusiv lägenhet vid Strandgärdet

S:t Göransgatan 1B

Påkostad och exklusiv bostadsrätt i en av Visbys bästa lägen vid Strandgärdet. Lägenheten disponerar 3 rum och kök om 79,5 kvm samt en stor vinkelterrass om 26 kvm. Lägenheten ligger längst fram i huset och man har ljusinsläpp från 3 väderstreck och vacker utsikt ner mot Strandgärdet och havet. Lägenheten disponerar allrum och kök i öppen planlösning som rymmer stora sällskap, stort sovrum med bra förvaring, gästrum och ett påkostat duschrum. Här bor du med stil och klass nära det bästa Visby har att erbjuda.

Planlösning

Rumsbeskrivning hela bostaden om 79,5 kvm.

Entrén har kalkstensgolv som övergår i ekparkett. Hallen har vitmålade väggar och tak samt garderober.

Sovrummen och vardagsrummen har ekparkettgolv, vitmålade väggar och tak. Socklar, dörrfoder och innerdörrar i ek. Fönsterbänkarna är av gotländsk kalksten.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen ligger i syd-västläge och är på hela 26 kvm med glasavskärmning i öppet utförande. Ribbor längs med delar av balkongerna ger en fin arkitektonisk inramning.

Köket är av hög kvalitet och kommer från Marbodal. Underskåpen har släta ekluckor och överskåpen släta vita luckor. Bänkskivor och stänkskydd är i kalksten. Kombinerad kyl/frys, diskbänken är rostfri, induktionshäll är nedsänkt i kalkstensbänksskivan, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i högskåp, diskmaskin. Vitvaror och maskiner håller en hög kvalitet och kommer från Miele.

Badrummet har kalkstensgolv och vitkaklade väggar. Mycket exklusiv känsla med vägghängd wc, spegelskåp, liksom tvättmaskin och torktumlare från Miele. Dusch med avgränsande duschvägg i klarglas. Vitt porslinshandfat och kommod i ek. Infällda spotlights i taket.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum.. Boarea 79.5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: Tidigt 1960-tal. Renoveringsår: 2015-17. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Telia Triple Play. Fast kostnad om 229 kr /mån.

Balkong/uteplats

Balkong om ca 26 m² i syd/väst läge.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd, garage och tvättstuga.

Ekonomi

Lägenhetsnummer D21 i Brf Piggvaren 3 i Visby. Avgift 3 799kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och Förråd och tvättstuga. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för fiber (Telia Triple Play) om 229 kr.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:400 kr
Hushållsström400 kr
 
Andel i föreningen är: 2.20496%. Andel av årsavgiften är: 1.72028999%.

Energideklaration

Energiprestanda 104 kWh/m² år.

Förening

Brf Piggvaren 3 i Visby. Allmänt om föreningen: Trivsam förening från 2017 med 56 lägenheter. Föreningen är ansluten till Riksbyggen som sköter ekonomisk och teknisk förvaltning..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen är nybildad, fr 2017, och i dagsläget ligger den ekonomiska planen till grund för föreningens ekonomi. En årsredovisning för 2017 är under verkställande..

Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar..

Övrigt

Strandgärdet i Visby är ett mycket vackert parkområde som sträcker sig längs med den norra delen av Visby ringmur, precis ovanför Strandpromenaden. Här finns vackra strövområden och unik natur.

Visby innerstad med dess världsarvsmiljö ligger precis intill och utöver underbara gränder med vackra hus finns även ett rikt uteliv med restauranger, butiker och evenemang. Precis innanför ringmuren ligger den underbart vackra Botaniska trädgården och fortsätter man söderut nås Almedalen och Visby hamn.
Längs med Strandpromenaden finns flera bra badplatser vid kallbadhuset, Norderstrand, Gustafsvik och Snäck. Kvällspromenaden avslutas med fördel genom att njuta av solnedgången i havet.

En kort promenad bort ligger Östercentrum med affärer och service. För den som inte vill gå avgår bussar utanför bostäderna till övriga delar av Visby och Visby Lasarett ligger ett stenkast norr om bostäderna.

Visningar

Fre 27 April kl 15:00-15:30 Boka här Anmälan krävs. Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress S:t Göransgatan 1B
Område Visby - Lasarettsområdet
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 3 rum och kök
Boarea 79.5 m²
Förening Brf Piggvaren 3 i Visby
Månadsavgift 3 799 kr/mån
Driftkostnad 400 kr/mån
Utgångspris 4 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter