Fristående villa i bostadsrättsform

Västerhejde Hallbrosvägen 24A

Nybyggd villa, i bostadsrättsform, med spännande formspråk där hela familjen får plats. Huset uppfördes år 2019 och är i 2 plan med 4 rum, kök och 2 badrum. En naturlig uppdelning av det sociala på nedre plan och en lugn sovavdelning på övre plan. Stor balkong mot söder på hela 30 kvm med plats för utegrupp och solstolar, altan på framsidan samt en uteplats på baksidan med en fantastisk utsikt över öppna fält och fin kvällssol.

Entréplan med kök, matplats, vardagsrum och badrum. Ett slipat betonggolv med vattenburen golvvärme ger komfort, hållbarhet och industrikänsla. Takhöjden är generös, ca 3 meter, och tillsammans med stora fönsterpartier får man en härlig rymd och ljus. På övre plan finns 3 sovrum, badrum samt en trevlig hall. Balkongen når man från hallen och ena sovrummet. Separat förråd samt parkering intill huset så du smidigt kommer in med matkassar och barn.

Flytta in och njut från första stund som första ägare med altaner och förråd färdigställda och klara.

Planlösning

ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnade och ljus entréhall med slipat betonggolv med vattenburen golvvärme och plats för avhängning.

FÖRRÅD/PANNRUM/TVÄTTRUM
Intill hallen finns ett rum med plats för overaller och skrymmande kläder. I rummet står en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens.

BADRUM
Smakfullt badrum med klinker samt kakel i halvförband. WC, tvättställ med kommod, spegel och duschplats. Blandare i dusch och tvättställ från Tapwell. Även här finns golvvärme.

KÖK MED MATPLATS
Inbjudande och välplanerat kök med hög standard från Ikea. Uppfört i vinkel med gott om arbetsyta och skåpsförvaring. Skåpluckor i antracit och bänkskiva i specialbeställd italiensk Carrara-marmor. Den maskinella utrustningen som kommer från Electrolux utgörs av integrerad fullhöjds kyl och frys, induktionshäll, fläkt med utblås, kombinerad varmluftsugn och mikro samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns plats för stort matbord med magisk utsikt. Från matplatsen har man även direktaccess till uteplatsen mot fältet.

VARDAGSRUM
Vardagsrumsdelen avgränsas mot matplatsen av den vackra trappan. Betonggolvet löper tröskelfritt och man har ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck samt utgång till uteplatsen med kvällssol. Rummet inrymmer soffa, sittgrupp och TV-möbel.

ÖVRE PLAN

HALL
En vacker trätrappa leder upp till det övre våningsplanet och en trevlig hall som förenar samtliga rum och den väl tilltagna längsgående balkongen. En mjukare framtoning med ett hårdvaxat furugolv från Rappgo som är genomgående i sovrummen.

SOVRUM 1-3
Ljusa och fina sovrum varav det största sovrummet har en klädkammare. Två av sovrummen har fin vy mot fältet och det tredje sovrummet en glasad altandörr ut till balkongen.

BADRUM
Stort badrum i sobra färger med klinker i korsförband och kakel i halvförband. I badrummet finns inbyggt badkar med dusch och duschvägg, WC, tvättställ med kommod och spegel.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

Boarea 108 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2019. Uppvärmning: Frånluftsvärmepump - Nibe F730.

TV- och internetanslutning

Bostadsrättshavare har möjlighet att bekosta och ansluta till fibernätet via Västerhejde fiber. Huset har fördragna ledningar och uttag för anslutning av tv och internet.

Balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong om ca 30 kvm, läge söder.
Uteplats 2: Entréterrass om ca 15 kvm, läge söder.
Uteplats 3: Stor uteplats med egen trädgård/gräsmatta på husets baksida och en fantastisk utsikt.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften, ytterligare parkering finns tillgång till på gatan.

Övriga utrymmen

Förråd om ca 11 kvm.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 15 i Brf Hallbros 1. Avgift 3 575kr/mån. I avgiften ingår sophämtning men inte värme, hushållsel, fiber och vatten/avlopp.
Total driftkostnad / år och fördelas enligt följande:1 287 kr
Uppvärmning855 kr
Vatten/avlopp432 kr
 
Posten uppvärmning avser även hushållsström.
Samtliga kostnader är schabloniserade och avser ett permanent nyttjande. Kostnaderna kan avvika från faktiska kostnader beroende på nyttjandegrad och antal personer i boendet. Andel i föreningen är: 7.407%.

Energideklaration

Status: Energideklaration ej utförd.

Förening

Brf Hallbros 1. Allmänt om föreningen: Nybildad bostadsrättsförening med 17 lägenheter i Västerhejde.

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen är nybildad och den ekonomiska planen ligger till grund för föreningens fortsatta ekonomi.

Kommande renoveringar: Samtliga huskroppar och lägenheter är nybyggda år 2018-2019 och inga planerade renoveringar eller ombyggnationer finns..

Visningar

Ons 28 Augusti kl 16:00-16:30 Boka här Välkommen med din anmälan till visningen!

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Västerhejde Hallbrosvägen 24A
Fastighetsbet. Västerhejde Hallbros 1:38
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 4 rum och kök
Boarea 108 m²
Förening Hallbros 1
Månadsavgift 3 575 kr/mån
Driftkostnad 1 287 kr/mån
Utgångspris 2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter