Budgivning pågår Högsta bud: 1 800 000 kr | Visa alla
Budgivare 1: 1 800 000 kr 2019-02-07 11:58
Hallbros arkitektritade lägenheter

Västerhejde Hallbrosvägen 28 A

Fantastisk markplanslägenhet i bästa gavelläget med terrass under skyddande tak samt en egen tomt med utsikt över öppna fält. Genomgående vattenburen golvvärme, platsbyggt italienskt kök från Modulnova och kommunalt vatten/avlopp. Lägenheten är möjlig att bygga om till en 4:a om så önskas.
Snabbt tillträde möjligt.

Planlösning

Välkomnande entré till hall med vackert golv i granitkeramik med kalkstenskänsla. Hallen har vitmålade väggar och tak med infällda spottar samt en rymlig garderob för förvaring.

Genom kök, allrum och sovrummen löper en exklusiv
trestavsparkett patinerad i ljust grå kulör. Genomgående vitmålade väggar och tak.

Allrum och kök ligger i en öppen och social planlösning med utgång till terrass och uteplats. Vardagsrummet låter sig avgränsas för att skapa ett extra sovrum eller arbetsrum, vilket kan beställas som tillval. Platsbyggt kök från italienska Modulnova i samarbete med MOODS Studio. Köket är genomgående av allra högsta kvalitet med väggskåp i fullhöjd och med tyst stängning. Bänkskivor och stänkskydd i laminat samt enkelho och infälld induktionshäll. Inbyggda vitvaror från Siemens. Takbelysning med infällda spottar.

Badrummet har golv, bröstning och duschvägg i stora 30 x 60-plattor i granitkeramik med kalkstenskänsla. Utrustningen utgörs av kommod från italienska Modulnova, spegel med belysning, dusch med glasväggar och WC. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens finns i separat utrymme i hallen. Takbelysning med infällda spottar och dimmer förstärker badrummets rogivande karaktär.

Marklägenheterna har en skön uteplats under tak om ca 35 kvm och en egen tomt på sammanlagt ca 150 kvm, dels på baksidan mot fältet, dels på framsidan.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum
Kan göras om till 4 rum. Boarea 81 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår: 2018. Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.

TV- och internetanslutning

Man har möjlighet att ansluta till fibernätet. Respektive lägenhetsinnehavare bekostar sin anslutning och abonnemangsavgifter.

Balkong/uteplats

Uteplats 1: Terrass om ca 35 m²
Uteplats 2: Uteplats om ca 150 m².

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Det finns förråd 9 kvm.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 14 i Hallbros 1. Avgift 2 969kr/mån. I avgiften ingår inte värme, hushållsel eller kommunalt vatten/avlopp.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:2 096 kr
Uppvärmning1 521 kr
Vatten/avlopp575 kr
 
Posten uppvärmning avser 'vem hushållsström.
Samtliga kostnader är schabloniserade och avser ett permanent nyttjande. Kostnaderna kan avvika från faktiska kostnader. Andel i föreningen är: 7.143%. Andel av årsavgiften är: 7.143%.

Förening

Hallbros 1. Allmänt om föreningen: Nybildad bostadsrättsförening med 14 lägenheter i Västerhejde.

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen är nybildad och den ekonomiska planen ligger till grund för föreningens fortsatta ekonomi.

Kommande renoveringar: Samtliga huskroppar och lägenheter är nybyggda år 2018 och inga planerade renoveringar eller ombyggnationer finns.

Övrigt

Fastighetsutvecklaren har tillsammans med arkitekterna skapat husmodellen med hög designnivå, hållbarhet, trivsel, barnvänlighet och funktionalitet som främsta ledord. Proportioner, material och utförande är noggrant avvägda för att ge ett trivsamt boende med en helhetsupplevelse såväl inomhus som utomhus. Konstruktionen är gedigen och materialvalen medvetna, vilket skapar ett spännande och exklusivt utseende med hög komfort och lång livslängd. Naturmaterial används för att skapa en känsla av helhet.

Visningar

Tor 21 Februari kl 14:30-15:00 Boka här Anmälan krävs. Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig.se

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Västerhejde Hallbrosvägen 28 A
Fastighetsbet. Hallbros 1:37
Område Västerhejde
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 4 rum och kök
Boarea 81 m²
Förening Hallbros 1
Månadsavgift 2 969 kr/mån
Driftkostnad 2 096 kr/mån
Utgångspris 2 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter