Taklägenhet med två terrasser

Västerhejde Hallbrosvägen 30 B

Fantastisk takvåning med två takterrasser om totalt ca 116 kvm och utsikt över öppna fält. Genomgående vattenburen golvvärme, platsbyggt italienskt kök från Modulnova och kommunalt vatten/avlopp. Lägenheten är möjlig att bygga om till en 4:a om så önskas.

Planlösning

Taklägenhetens entré är från en 35 kvm terrass i skyddat sydläge.

Välkomnande entré till hall med vackert golv i granitkeramik med kalkstenskänsla. Hallen har vitmålade väggar och tak med infällda spottar samt en rymlig garderob för förvaring.

Genom kök, allrum och sovrummen löper en exklusiv trestavsparkett patinerad i mörk träkulör. Genomgående vitmålade väggar och tak.

Allrum och kök ligger i en öppen och social planlösning med utgång till terrass.
Allrummet låter sig avgränsas för att skapa ett extra sovrum eller arbetsrum om så önskas. Platsbyggt kök från italienska Modulnova i samarbete med MOODS Studio. Köket är genomgående av allra högsta kvalitet med väggskåp i fullhöjd och med tyst stängning. Bänkskivor och stänkskydd i laminat samt enkelho och infälld induktionshäll. Inbyggda vitvaror från Siemens. Takbelysning med infällda spottar.

Badrummet har golv, bröstning och duschvägg i stora 30 x 60-plattor i granitkeramik med kalkstenskänsla. Utrustningen utgörs av kommod från italienska Modulnova, spegel med belysning, dusch med glasväggar, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Takbelysning med infällda
spottar och dimmer förstärker badrummets rogivande karaktär. Taklägenheterna har ingång till badrummet både från hallen och från ett av sovrummen.

Taklägenheterna erbjuder två generösa terrasser. Den nedre är på ca 35 kvm och ligger i ett skyddat söderläge och på taket finns ytterligare en terrass om ca 81 kvm med gott om plats för solbäddar, sittgrupper, växter och grill.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum
Kan göras om till 4 rum. Boarea 81 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2018. Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.

TV- och internetanslutning

Lägenheten är ansluten till Västerhejde fiber. Ny ägare måste ansöka om medlemskap vilket f.n. kostar 12 000 kr inkl.moms.

Balkong/uteplats

Uteplats 1: Takterrass om ca 81 m²
Uteplats 2: Entréterrass om ca 35 m², läge söder.

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften. Parkeringsmöjligheter finns även längs med vägen utanför husen.

Övriga utrymmen

Det finns förråd 9 kvm.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11 i Hallbros 1. Avgift 2 969kr/mån. I avgiften ingår inte värme, hushållsel, fiber eller vatten/avlopp.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:2 096 kr
Uppvärmning1 521 kr
Vatten/avlopp575 kr
 
Posten uppvärmning avser ävem hushållsström.
Samtliga kostnader är schabloniserade och avser ett permanent nyttjande. Kostnaderna kan avvika från faktiska kostnader. Andel i föreningen är: 7.143%. Andel av årsavgiften är: 7.143%.

Förening

Hallbros 1. Allmänt om föreningen: Nybildad bostadsrättsförening med 14 lägenheter i Västerhejde.

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen är nybildad och den ekonomiska planen ligger till grund för föreningens fortsatta ekonomi.

Kommande renoveringar: Samtliga huskroppar och lägenheter är nybyggda år 2018 och inga planerade renoveringar eller ombyggnationer finns utöver en del garantiarbeten efter stormen Alfrida..

Övrigt

Fastighetsutvecklaren har tillsammans med arkitekterna skapat husmodellen med hög designnivå, hållbarhet, trivsel, barnvänlighet och funktionalitet som främsta ledord. Proportioner, material och utförande är noggrant avvägda för att ge ett trivsamt boende med en helhetsupplevelse såväl inomhus som utomhus. Konstruktionen är gedigen och materialvalen medvetna, vilket skapar ett spännande och exklusivt utseende med hög komfort och lång livslängd. Naturmaterial används för att skapa en känsla av helhet.

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Västerhejde Hallbrosvägen 30 B
Fastighetsbet. Hallbros 1:36
Område Västerhejde
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 3 rum och kök
Boarea 81 m²
Förening Hallbros 1
Månadsavgift 2 969 kr/mån
Driftkostnad 2 096 kr/mån
Utgångspris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter