Västerhejde - Tomt i barnvänligt område

Västerhejde Lunds Västra 22B

Vackert belägen tomt att bebygga för bostadsändamål i Västerhejde. Här finns möjlighet att bygga nytt i ett äldre lugnt villakvarter. Området mot väster utgörs av parkmark (privat mark), vilket gör det osannolikt att det kommer att bebyggas här. Möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (avgift för detta samt el och ev. fiber tillkommer).

Tomt

1 007 m² (friköpt).

Byggrätt

Enligt byggnadsplan. Knapphändig information enligt byggnadsplanen vad som får uppföras för typ av byggnation. Det som sägs är att området där tomten är placerad skall vara för bostadsändamål och att byggnader skall uppföras fristående. Det nämns inget om storlek på byggrätt eller utformning av byggnad.

Ekonomi


Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark. OBS! Preliminär typkod, kan komma att ändras.
 

Servitut, planbestämmelser m m

Officialservitut Väg.

Övrigt

Möjlighet att ansluta till fiber finns till en ungefärlig kostnad om 34.000 kr (kan bli billigare om man går ihop med grannar och delar på grävningskostnaden). Även anslutningsavgift för el tillkommer om ca 27 600 kr.

Området är lugnt och in till centrala Visby är det ca 8 km. Västerhejde har både skola och förskola och det finns mycket fina strövområden i närheten. Nere vid kusten vid Ygne, Fridhem och Högklint erbjuds enastående utsikt över havet med solnedgångar i havet.

Ner till Ygne fiskeläge är det knappt 3 km och till Tofta strand och Gotlands mest populära sandstrand är det ca 12 km.

Bostadsfakta

Bostadstyp Tomt
Adress Västerhejde Lunds Västra 22B
Fastighetsbet. Västerhejde Lunds 2:12
Område Västerhejde Lunds
Ort Västerhejde
Kommun Gotland
Tomtarea 1 007 m²
Utgångspris 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter