BRF Linden - 2:a i markplan med fransk balkong

Visborgsgatan 28 B

I en av Visbys mest eftertraktade föreningar, Brf Linden, finns nu en trivsam 2:a i markplan till salu. Den öppna planlösningen bjuder in till umgänge samtidigt som den skapar en luftig och rymlig atmosfär. Genomgående bra skick med fina ytskikt, helkaklat duschrum och fransk balkong. Utanför dörren finns föreningens fina innergård och faciliteter till förfogande. Läget är perfekt, och samtidigt som lugnet råder i Linden finns innerstadens puls inom kort promenadavstånd. Alldeles runt hörnet ligger livsmedelsaffären Ica Atterdags, ca 300 m bort, och strövområdet Hällarna bjuder på vackra promenadstråk med en härlig utsikt över Östersjön.

Planlösning

Vardagsrum
Vardagsrummet är ett stort och luftigt rum med härligt ljusinsläpp från fönster och glasade pardörrar i öster. Här bjuds det in till såväl umgänge som lugna TV-kvällar, och det finns gott om plats för både sittgrupp, TV-möbel och matbord. Vid den franska balkongen finns plats för ett vikbord och sittplats. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

Kök
Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet med en bänkskiva som avskiljer och ger plats för fyra barstolar. Bänkskivorna är i ek och ovanför har man satt upp stänkskydd i kakel. Det är rejält tilltaget med förvaring, och skåpen har ljusa luckor och lådor med stilrena handtag. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, diskmaskin, spis med dubbla ugnar, fläkt och mikrovågsugn. Kökets golv är belagt med ekparkett.

Hall
Hallen förenar lägenhetens samtliga rum och här finns gott om plats för avhängning. Bra förvaring finns i tre garderober och även ett städskåp.

Sovrum
Sovrummet har plats för två sängar med nattduksbord. Förvaring finns i garderob. Väggarna är målade i ljusfärg och rummet har fint parkettgolv.

Duschrum / WC
Duschrummet inrymmer duschhörna, tvättställ med kommod, handukstork och WC. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med klinker med elburen golvvärme.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum.. Boarea 50 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1987-1988. Uppvärmning: Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Basutbudet av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband. Leverantör: Com Hem.
100/100 ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 271 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Det finns parkeringsplatser som tillhör föreningen för fritt nyttjande av medlemmarna.

Övriga utrymmen

Det finns ett eget förråd om ca 5 kvm samt cykelförråd.

Föreningen har två tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt modern mangel. Separat grovtvättstuga finns.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 223 i Linden. Avgift 3 148kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel tv och bredband. Överlåtelseavgift om 5 200kr. Betalas av: Köpare.
Total driftkostnad / mån och fördelas enligt följande:300 kr
Hushållsström300 kr
 
Andel i föreningen är: 1.2521%. Andel av årsavgiften är: 1.308%.

Energideklaration

Energiprestanda 94 kWh/m² år.

Gårdsplats/innergård

Fin innergård i terrasser med damm/vattenfal, grillplats och lusthus.

Förening

Linden. I föreningan finns 59st lägenheter och 1st lokaler.

Allmänt om föreningen: Byggnaderna är uppförda mellan åren 1987-88. Föreningen bildades i november/ december 1992 fastigheten förvärvades av föreningen i februari 1997. Totalt finns 56 bostadsrättslägenheter, 1 övernattningslägenhet.

Föreningen är en av Visbys populäraste och har en engagerad styrelse med hög servicegrad och trivsel. Man anordnar även pubkvällar, sommarfest och mycket mer.

Föreningen har en mycket fin gemensametslokal på ca 90 m² med bl.a. komplett kök, porslin, glas och bestik för ca 30 gäster och kan även rymma upp till 75 personer. Det finns även TV-anläggning, dagstidningar m.m.

Det finns en gästlägenhet som går att låna för de boende mot en mindre avgift och ett gästrum som går att låna utan avgift.

Det finns även ett mindre gym, grillplats och snickarrum. Föreningen har även dragkärra till bil som går att låna vid behov..

Föreningens ekonomi/avgiftsförändringar: Föreningen har god ekonomi.
Inga planerade avgiftshöjningar..

Kommande renoveringar: Planer finns på att renovera fasaderna på A, B och C-huset..

Övrigt: Inget krav på mantalsskrivning och föreningen tillåter uthyrning under Almedalsveckan..

Övrigt

Ett centralt boende i populära Linden med ett par minuters promenad till Visby innerstad, hamnen, Hällarna och livsmedelsaffär.

Visningar

Mån 24 September kl 13:30-14:00 Boka här Anmälan krävs. Boka på hemsidan eller ring/maila 0498-217920 alt nicklas@bertwig

Bostadsfakta

Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Adress Visborgsgatan 28 B
Fastighetsbet. Visby Linden 1
Område Visby - Centralt - Hällarna
Ort Visby
Kommun Gotland
Rum 2 rum och kök
Boarea 50 m²
Förening Linden
Månadsavgift 3 148 kr/mån
Driftkostnad 300 kr/mån
Utgångspris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Nicklas Ivarsson

nicklas@bertwig.se
0733-660 330
0733-660 330

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält
HitCounter