Till salu Sälja Köpa Våra tjänster Om oss Kontakt

Om Bertwig

Vi på Bertwig Fastighetsförmedling är en gotländsk mäklarfirma som har arbetat med att hjälpa människor att hitta hit och hitta hem sedan 1978. Vi har alltid gått vår egen väg utanför mäklarkedjor och har satsat på bra samarbete med flera olika banker. På så sätt kan vi vara flexibla och anpassa vår tjänst efter dig som kund och dina behov.

Kunnigt team

Erfarna mäklare och mäklarassistenter ger tillsammans trygghet och stabilitet. Vi är ett starkt team som ser till att din försäljning går så smidigt som möjligt.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Bertwig Fastighetsförmedling AB
Österväg 3B, 621 45 Visby
TELEFON
0498-21 79 20
E-POST
info@bertwig.se
ÖPPETTIDER
Måndag-torsdag 9-12, 13-16
Fredag 9-12, 13-15
VD, FASTIGHETSMÄKLARE, JUR. KAND

Hjalmar Bertwig

Hjalmar är mäklaren som drivs av vinnarinstinkt och målsättningen att överträffa sina kunders förväntningar. Från att spela fotboll på elitnivå för Sirius och arbeta som jurist i Stockholm bytte livet riktning till att 2009 vända hem och jobba som mäklare. Jobbar brett och gärna över hela ön med alla typer av uppdrag och projekt.

Kontakta mig gärna på: 0722-11 33 00 eller hjalmar@bertwig.se

FASTIGHETSMÄKLARE

Linus Edwardson

Linus har varit mäklare sedan 2011 och hos oss på Bertwig sedan 2014. Noggrann, ödmjuk och påläst har gjort honom till en mycket uppskattad och efterfrågad mäklare. Har tidigare drivit ett eget mäklarkontor i Visby men möjligheten till bättre verktyg och att kunna ge mer tid för varje affär var en av orsakerna till att han tog steget över till oss på Bertwig.

Kontakta mig gärna på: 0739-29 99 91 eller linus@bertwig.se

Fastighetsmäklare

​Catrine Löfkvist

Med en bakgrund som tävlingscyklist vet Catrine vikten av att vara väl förberedd, strukturerad och lösningsorienterad. Hon jobbar målmedvetet med hög närvaro för säljare och spekulanter med ett härligt driv och känsla för detaljer. Mäklarrollen passar henne perfekt då hon gillar att träffa människor och har förmågan att lyfta blicken och hitta lösningar. Catrine har arbetat som mäklare sedan 2017 och började på Bertwig 2019.

Kontakta mig gärna på: 073-803 39 00 eller catrine@bertwig.se

FASTIGHETSMÄKLARE

Mikael Ekström

Mikael är mäklaren som hittade lugn och livskvalitet på Gotland. Ursprungligen från Uppsala och har varit aktiv i mäklarbranschen sedan 2010, först som bostadsfotograf och senast som franchisetagare för en mäklarkedja i Stockholm. Nu fullt fokus på mäkleri på ön och mellan visningarna rastar han gärna hunden eller fångar vågorna på sin surfbräda.

Kontakta mig gärna på: 070 – 342 15 00 eller mikael@bertwig.se

FASTIGHETSMÄKLARE, FASTIGHETSEKONOM

Nicklas Ivarsson

Nicklas sprider ett behagligt, övertygande lugn omkring sig som smittar av sig. Med full kontroll på alla bitar i bostadsaffären får alla parter en bra och genomgående service från start till mål. Nicklas har en gedigen utbildning mot fastighet samt ekonomi och har varit mäklare sen över 10 år tillbaka.

Kontakta mig gärna på: 0733-660 330 eller nicklas@bertwig.se

CIVILEKONOM, KVAL. MÄKLARASSISTENT

Martina Bertwig

Civilekonom i grunden som tidigare arbetat med revision mot börsnoterade bolag. Martina ansvarar för vår ekonomi samt administration. Förutom full koll på siffror och styrning har hon även känsla för rum och foto som vår inredare. Med färg och harmoni gör hon skillnad på våra presentationer. Om inte Martina hinner hjälpa till har vi bra samarbete med frilansande inredare

Kontakta mig gärna på: 0702-36 82 87 eller martina@bertwig.se

FASTIGHETSMÄKLARE

Leif Bertwig

Erfarenhet och passion är kanske det som bäst fångar Leifs person och ambition. Han är Gotlands kanske mest profilerade mäklare och har lagt grunden för vårt arbetssätt. Efter nästan 40 år i branschen har han haft förmågan att anpassa och förnya sig för att kunna erbjuda ett hantverk efter kundernas behov. Leif arbetar gärna med äldre och karaktärsfulla bostäder med historia.

Kontakta mig gärna på: 0703-43 21 00 eller leif@bertwig.se

KVAL. MÄKLARASSISTENT, ADMIN.

Erika Hagelqvist

Erika är vårt ansikte utåt på kontoret och förmodligen den du träffar eller pratar med vid din första kontakt med oss. Kvalificerad mäklarassistent som med välorganiserad pondus håller ihop kontoret. Den som bokar, planerar, kontaktar, stöttar, peppar och mycket annat som ser till att allt flyter på som det ska och underlättar mäklarnas arbete.

Kontakta mig gärna på: 0734-23 25 72 eller erika@bertwig.se

SENIOR ADVISOR

Per Calissendorff

Per Calissendorff är firmans mentor och senior advisor. Med drygt fyrtio år i branschen fungerar han som ett bollplank här på firman och han har en gedigen erfarenhet med sig. Utöver otaliga försäljningar har Per även specialistkunskap på ombildningar från hyresrätt till bostadsrätt och föreningsbildande.

Kontakta mig gärna på: 0707-29 29 73 eller pelle@bertwig.se

Historia och filosofi

Leif Bertwig startade företaget 1985 och länge bedrevs verksamheten med Leif som mäklare och Pia Bertwig som ansvarig för ekonomi och administration. Allt eftersom åren gick och efterfrågan på våra tjänster ökade har företaget växt och antalet medarbetare blivit fler. De grundläggande värderingarna finns kvar liksom den fortsatta strävan att ständigt hitta nya vägar för att utmana de rikstäckande mäklarkedjornas linjeformade och opersonliga koncept. Personlighet, kvalitet och lokalkännedom är företagets devis i motsats till att vara störst, snabbast och billigast. Vår ambition och filosofi är främst att både säljare och köpare ska vara nöjda och att de känner att vi levererat en tjänst som över- träffar deras förväntningar. Vi är inte knutna till någon mäklarkedja och har utvecklat ett gott samarbete med flera olika banker. Detta innebär att vi är oberoende och att vårt fokus helt ligger på att fullgöra varje uppdrag på bästa sätt.