Till salu Sälja Köpa Våra tjänster Om oss Kontakt

Våra tjänster

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder marknadsledande tjänster med högsta kvalitet. Vi har ett kunnigt team med fördjupade och uppdaterade kunskaper inom ekonomi, juridik och nyproduktion. Tillsammans besitter vi en stor erfarenhet och inom vissa områden samarbetar vi med partners som vi vet kan hålla samma kvalitet som vi gör.

I förväg

Om du precis har börjat leta ny bostad eller inte riktigt bestämt dig för om du skall sälja just nu, är vår tjänst I förväg något för dig. Vi hjälper dig då att förbereda din försäljning i god tid. Vi fotograferar, inhämtar fakta och gör klart din objektsbeskrivning. När du sedan är redo att sälja kan din bostad läggas ut till försäljning direkt.

Underhandsförsäljning

Vi har ett stort kontaktnät och många köpstarka personer i vårt spekulantregister. Om du som säljare inte vill lägga ut din bostad till försäljning på den öppna marknaden kan vi matcha din bostad mot våra spekulanter.

Värdering

Vi erbjuder alltid fri värdering av din bostad inför en försäljning. Vi utför även värderingar för andra ändamål än försäljning, såsom för banklån, bodelning, bouppteckningar, köp inom familj eller utköp vid samägande. Vi har även specialistkunskap rörande marknadsvärdering av kommersiella fastigheter.

Homestyling

Vi har stor kunskap och erfarenhet hur en bostad ska ställas iordning för att visas upp från dess bästa sida och ibland behövs lite hjälp för att nå bästa resultat. Oftast utgår vi från den stil och inredning som ni redan har hemma men rekommenderar att man kompletterar med accessoarer samtidigt som man rensar ur, flyttar runt samt piffar till på bord, sängar och soffa. Vi har även möjlighet att erbjuda mer omfattande tjänster inom homestyling där vi byter ut visst möblemang eller möblerar upp en tom bostad. Vi samarbetar med några av Gotlands mest uppskattade och kunniga inredare och stylister.

KONSULTUPPDRAG

Vår långa och breda erfarenhet av den gotländska fastighetsmarknaden gör att vi även åtar oss konsultuppdrag. Ett konsultuppdrag kan innebära rådgivning inför svåra beslut som rör ett ägande eller skifte av en fastighet.

Exploatering av mark

Om du äger mark som du funderar på att exploatera har vi möjlighet att hjälpa till med rådgivning i processen och upprätta nödvändiga ansökningshandlingar till berörda myndigheter. Ofta rör det sig om en större lantbruksfastighet eller skogsfastighet där en del av marken kan vara lämplig för boende. Att gå igenom denna process som fastighetsägare själv kan vara tidskrävande och många gånger komplicerad.

Ombildning

Om du har en hyresfastighet som du funderar på att ombilda till en bostadsrättsförening så kan vi hjälpa dig. Vi har kunskapen och nödvändiga kontakter för att kunna hjälpa dig med rådgivning i hela processen. Med vår erfarenhet hjälper vi dig att bilda en stark och attraktiv bostadsrättsförening.

Nyproduktion

Vi har en lång rad av framgångsrika nyproduktionsprojekt i ryggen. Vi har kunskapen och kontaktnätet för att kunna ta hand om såväl större som mindre nyproduktionsprojekt. Vi är gärna med som bollplank så tidigt som möjligt i processen så att vi tillsammans kan se till att de bostäderna som skall byggas utformas på ett attraktivt och prismässigt rätt sätt.

Kontakta oss

”För en lyckad försäljning är marknadsföringen är en viktig del. Det gäller att tillsammans med dig som säljare hitta rätt väg för just din bostad. En stark och effektiv marknadsföring har alltid varit vårt signum.”

Linus Edwardson • Fastighetsmäklare