Till salu Sälja Köpa Våra tjänster Om oss Kontakt

Sälja med Bertwig

Vi kan Gotland och den gotländska bostadsmarknaden. Sedan vi började med mäkleri 1978 har vi ständigt utvecklats och skaffat oss lång erfarenhet och bred kompetens. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och behov och sätter samman en försäljningsstrategi som passar just dina förutsättningar. Ett hantverk som kräver stor omsorg, kunskap och lyhördhet. Vårt mål är att överträffa dina redan högt ställda förväntningar.

Kvalitet och känsla

Vi har alltid gått vår egen väg utanför mäklarkedjor och likriktade tjänster för att satsa på engagemang, personligt bemötande och oberoende. Vi har möjlighet att anpassa vår tjänst efter förutsättningarna i just din försäljning och sätter samman en försäljningsstrategi för bästa resultat med hög kvalitet och känsla. Ett hantverk som kräver stor omsorg, kunskap och lyhördhet.

Samspel och struktur

Som säljare är det skönt att veta att det går att få hjälp med allt som rör försäljningen. Besiktning, säljarförsäkring, areamätning, styling, skattefrågor och juridisk expertis finns tillgängligt hos oss för bästa förberedelse, trygghet och resultat. Vi samarbetar med dem bästa i våra arbetsprocesser och vi mäklare leder och strukturerar arbetet.

Kunskap och engagemang

Att sälja med oss innebär att vi tar ansvar för att presentera din bostad från sin bästa sida och fulla potential. Både i text, bild och på visning. Vårt genuina intresse för bostäder och Gotland gör att vi lägger ner lite extra tid för att din bostad ska höja sig från mängden och sticka ut. Alla hem är olika och har personlighet och detaljer som förtjänar att lyftas fram.

Tid och förtroende

Det är viktigt att det finns förtroende, trygghet och tid att fatta rätt beslut. Alla behöver tid att bekanta sig med bostaden och möjlighet att ställa så många frågor man vill. En mäklare med gott om tid får möjlighet att lyfta fram stora som små detaljer som kan vara lätta att missa. är man inte bekant med området kan vi lova dig att vi har koll på var skola, livsmedelsaffär och service finns. Med en längre och stressfri visning kommer det gynna både säljare och köpare.

Vi ger dig bäst betalt

Vårt arbetssätt kräver mer ansträngning, engagemang och vilja men är inte utan belöning. De senaste 3 åren har vi sålt fritidshus och villor för de högsta snitt- och kvadratmeterpriserna på Gotland med bred marginal. Ett signum vi är mycket stolta över och ett kvitto på ett beprövat och inarbetat arbetssätt.

Förmedlade hem

Vi arbetar över hela vår vackra ö och förmedlar allt ifrån kalkstenshus till sommartorp. Här presenterar vi hem vi förmedlat från Fårö i norr till Sundre i söder.

Se fler sålda bostäder

Kontakta oss

”Visningen är det roligaste i arbetet som mäklare. Att vara lyhörd och påläst är viktigt för att en visning ska bli bra. Oftast ser vi till att det inte kommer för många samtidigt så att vi som mäklare har tid att besvara alla frågor.”

Nicklas Ivarsson • Fastighetsmäklare och Fastighetsekonom