Till salu Sälja Köpa Våra tjänster Om oss Kontakt

Vi hjälper dig att hitta en ny bostad

I över 40 år har vi haft äran att hjälpa människor hitta sitt nästa boende. Som mäklare är vi en viktig rådgivare och bollplank för dig som är spekulant och leder dig genom hela köpprocessen. Vi besvarar alla dina frågor och ser till att du får den information och tid du behöver för att kunna fatta ett väl avvägt beslut.

Visa pågående försäljningar

Hitta din bostad

De flesta av våra bostäder marknadsförs brett på bland annat Hemnet, Blocket, vår hemsida och sociala medier men det händer också att våra kunder vill sälja sina bostäder utan att exponeras på den öppna marknaden. Vill du vara säker på att inte missa någon av våra bostäder är du välkommen att registrera dig i vårt spekulantregister.

Trygghet och kunskap

För oss är det viktigt att erbjuda vår kunskap och erfarenhet även till våra spekulanter. Vi finns tillgängliga för att ge värdefulla råd och besvara de frågor och funderingar som man har om bostaden, området eller köpprocessen. Våra medarbetare har en lång erfarenhet och gedigen utbildning inom flera områden för att kunna ge dig en trygg och säker köpprocess.

Oberoende arbetssätt

För oss på Bertwig är det oerhört viktigt att vi som mäklare skall verka för ett oberoende arbetssätt och inte tillvara någon annans intressen än köparen och säljaren. Vi har ingen annan agenda än att verka för en trovärdig process och är inte bundna till någon bank eller försäkringsbolag. Vi besparar er därför erbjudanden om bolån, försäkringar eller andra produkter och tjänster till någon knuten samarbetspartner.

Visningar

Det är viktigt att alla får tid att bekanta sig med bostaden och möjlighet att ställa så många frågor man vill. En mäklare med gott om tid får möjlighet att lyfta fram stora som små detaljer som kan vara lätta att missa när man besöker bostaden första gången. är man inte bekant med området kan vi lova dig att vi har koll på var skola, livsmedelsaffär och service finns. Ibland kan det vara svårt att få tid till den ordinarie visningen varför vi erbjuder stor flexibilitet med extra visningar för våra spekulanter.

Till salu just nu

Vi arbetar över hela vår vackra ö och förmedlar allt ifrån kalkstenshus till sommartorp. Här presenterar vi våra pågående försäljningar.

Visa alla våra bostäder till salu

Kontakta oss

”Visningen är det roligaste i arbetet som mäklare. Att vara lyhörd och påläst är viktigt för att en visning ska bli bra. Oftast ser vi till att det inte kommer för många samtidigt så att vi som mäklare har tid att besvara alla frågor.”

Nicklas Ivarsson • Fastighetsmäklare och Fastighetsekonom